Tajna zveza princa Harryja in Pippe Middleton?

23. 12. 2015

V enem izmed ameriških tabloidov so se razpisali o tem, da naj bi bil britanski princ Harry v tajni zvezi s Pippo Middleton, sestro svoje svakinje, iskrica med njima pa naj bi se vnela že na poroki princa Williama in vojvodinje Kate ...

Ujela naj bi ju sama vojvodinja Kate, ki je odšla v kopalnico, da bi se malce osvežila in si popravila ličila. Ko je vstopila, je presenetila Harryja in svojo sestro Pippo med poljubljanjem. Med njima naj bi že nekaj let vladala velika privlačnost, od letošnjega septembra pa naj bi bila tudi par. Tako vsaj trdijo v medijih. Pišejo tudi, da Pippa ni želela biti s Harryjem, ker je bila Kate zaradi dogodka na poroki zelo jezna. Zato se takrat nista prepustila čustvom, ali če želite, občutkom in sta se pač videvala z drugimi. Pippa je bila na primer kar tri leta v zvezi s podjetnikom Nicom Jacksonom, Harry pa je hodil s Cressido Bonas, s katero se je lani razšel. In ko sta bila oba spet samska, naj bi šla v akcijo. Tisti dan, ko se je Pippa razšla z Nicom, naj bi celo poiskala tolažbo kar pri Harryju. K njemu naj bi prišla v trenirki.

Prvi zmenek

Znane pa naj bi bile tudi podrobnosti njunega ponovnega prvega zmenka, Harry se je baje izkazal z romantično večerjo ob svečah, no, skuhal naj bi špagete karbonara in zavrtel Adelin novi cede. Očitno sta imela srečo, da sta oba spet samska ob nekako istem času, da sta se lahko predala strastem, ki očitno nikoli niso zamrle, če je seveda to res. Pri tabloidu, ki je objavil to novico, pravijo, da imajo še več dokazov, da sta par, o čemer pa seveda po drugi strani številni dvomijo. Harry je sicer ljubitelj lepih žensk, kar Pippa nedvomno je, a če je vse skupaj res, je vprašanje, kako bi dvor gledal na njuno zvezo. Kate Middleton naj nad vsem skupaj ne bi bila najbolj navdušena, kaj o zadevi pravi princ William, pa ni jasno, čeprav naj bi ju tudi že on zalotil v precej intimnem položaju, ko je pred kratkim nenapovedano vpadel v bratovo stanovanje. Sicer pa se na pisanje tabloida angleški dvor še ni oglasi in vprašanje je, ali se sploh bo.

Sloves zapeljivca

Princ Harry ima sloves velikega zapeljivca in tudi ljubitelja nočnega življenja. Z Južnoafričanko Chelsy Davy je imel razmerje, ki je trajalo kar sedem let. Vendar pa je kljub temu rad pogledal za kakšnim lepim dekletom, česar Chelsy ni več mogla prenašati, zato sta se razšla. Nato je njegovo srce za dve leti osvojila Cressida Bonas in upal je, da se bosta poročila, a se to ni uresničilo. "Pride čas, ko se zamisliš nad življenjem in bi se rad nekoliko umiril. Meni se zdi, da je moj prišel, a kaj, ko stvari ne moreš uresničiti na silo. Zgodilo se bo, ko bo čas za to," je optimističen princ. Se bo mogoče to uresničilo s Pippo?

Priporočamo