Takole se je Selena Gomez postavila zase!

Takole se je Selena Gomez postavila zase! (foto: Profimedia) Profimedia
8. 10. 2015

Zvezdniki so neprestano izpostavljeni budnemu očesu javnosti, saj jim mediji sledijo na praktično vsakem koraku. In ker je javnost lačna novih in novih novic iz njihovih zasebnih življenj, si mediji včasih kakšno 'novico' tudi izmislijo in o vzrokih za nekatera dejanja povsem brez zadržkov prav po nemarnem ugibajo in natolcujejo.

Vsemu temu cirkusu ni ušla niti mlada Selena Gomez.

Ko je konec leta 2013 odpovedala avstralsko in azijsko turnejo, nato pa se za nekaj časa umaknila iz javnosti, so se mediji razpisali, da se očitno 'zdravi od odvisnosti' (tako kot veliko njenih kolegov), v droge in alkohol pa naj bi zapadla zaradi razhoda z Bieberjem. No, a resnica je drugačna. Selena se je takrat umaknila v osamo zaradi zdravljenja s kemoterapijo, saj so ji diagnosticirali avtoimunsko bolezen lupus, o tem pa se je odločila javno spregovoriti šele te dni.

Da je javnost, ki jo mediji s svojim senzacionalizmom še podpihujejo, do zvezdnikov pogosto po krivici zlobna in zmerjaška, se je v Seleniem primeru pokazalo še enkrat - in to prav te dni - ko so jo zaradi objave na družabnih omrežjih napadli, češ da je ...

Debela?

"Delam od svojega sedmega leta in še nikoli do zdaj se nisem soočala z opazkami na račun svojega telesa. Prvo leto se srečujem s pripombami o tem, da sem težka," je povedala Selena Gomez, ki jo je pred meseci povsem sesulo, da so njene fotografije v kopalkah sprožile toliko pripomb, kako debela je.

Selena se je zaradi zmerjanja odločila poiskati pomoč terapevta, da bi se lažje soočila s tem. Ni se želela skrivati za štirimi stenami in biti depresivna. Zbrala je tudi toliko poguma, da je maja na vse opazke odgovorila s spodnjo fotografijo, ob kateri je poudarila, da je srečna takšna, kot je. 

REVIVAL 10.9

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on Sep 8, 2015 at 1:00pm PDT

Več o tem tudi tukaj, in pa preberite še, zakaj je Tyra Banks nedavno pred kamerami planila v jok.

Značke: Selena Gomez