Tanja Ribič: "Ela nas vrti okoli prsta!"

14. 8. 2012 | Vir: Story
Deli

Ob vseh uspehih, ki jih igralka in pevka Tanja Ribič doživlja na domačih odrih, nihče niti ne pomisli, da je pravzaprav že pred leti svojo kariero postavila na stranski tir. Tanji so namreč v zadnjih letih večkrat ponujali vloge v tujini, saj so jo opazili v Đurovih filmih. Ampak Tanja se je zaradi Đura, ki je zaradi svojega dela v tujini pogosto odsoten, že pred časom odločila, da bo vsaj ona, kolikor je le mogoče, s svojima hčerkama.

Story: Menda si s hčerko Zalo že menjata oblačila?

Res je. Poleg tega, da imava približno podobno postavo, je Zala še moj stilist, vendar lahko ponosno povem, da tudi ona mene vpraša za mnenje. (smeh)

Story: Z Zalo se odlično razumeta, kar kaže na to, da se je puberteta ni dotaknila ali da je že mimo?

Vseeno se tudi sporečeva, saj sva obe temperamentni in občutljivi, drugače pa sva kot ena duša. Z menoj čuti vsako bolečino in jaz z njo, zato so vse radosti in bolečine podvojene.

Story: Z Zalo sta torej sorodni duši. Kaj pa z Elo?

Ela je pravi vrag in nas vse vrti okoli prsta. (smeh) Z njo moramo biti zelo previdni, zato je lahko včasih zelo naporna.

Story: Sedaj živi pri vas tudi Đurov sin Filip, ki septembra začenja študij v Ljubljani. Ali se je življenje kaj spremenilo?

Zala je zelo vesela, da jo bo bratec čuval, ko bo šla zvečer ven. Enako vesel je tudi očka. Obe dekleti sta veseli, če je hiša polna ljudi. Vedno so doma tudi živali. Žal mi je, da ne morem večkrat s kolegi na kavo po službi, vendar mi enostavno ne znese, saj imam doma toliko dela. Igralski poklic te hitro posrka, jaz pa želim biti poleg tega tudi stoodstotno z družino. Filip je pravi mucek, ki pa se bo moral še navaditi slovenskega načina življenja. Ugotoviti bo moral, da se vse pomembne stvari ne dogajajo le ponoči, saj je v Sarajevu vse bolj pomaknjeno v noč. Filip je bil že kot otrok zelo očarljiv otrok. Z modrimi očmi je očaral vsakogar. Po modrih očeh mi je tudi edini podoben v družini. (smeh) Nekateri pravijo, da mi Zala vedno bolj postaja podobna. Trenutno igra v gimnazijski predstavi Antigona in naj bi imela enako mimiko in govor kot jaz. Zala že zdaj igra tako dobro, kot sem jaz igrala šele po končani akademiji. Od majhnega je v domači delavnici, saj je lahko opazovala mene in Đura pri delu in je do tega znanja prišla po bližnjici. Tudi Mozart je poslušal napotke pod mizo ...

 

Celoten intervju si preberite v aktualni številki revije Story.

 

Elle

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

ElleSTORY 33/2012

Naročite se na revijo Elle:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 33/2012

Story Story 33/2012, od 08. 08. 2012