Tatuji, ki krasijo telesa slavnih in bogatih

Tatuji, ki krasijo telesa slavnih in bogatih (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
7. 7. 2016

Ko se zvezde želijo okititi, tega ne storijo z nakitom, ampak raje s kakšnim novim tatujem, za katerim se zagotovo skriva kakšen globlji pomen. Ne verjamete? Poglejte si nekaj zvezd, ki se tatujev kar ne morejo naveličati.

Rihanna

Za pevko Rihanno je telo kot slikarsko platno, saj nanj tatuisti vedno znova nanašajo nove tatuje. Njen prvi tatu naj bi nastal v začetku leta 2006, navdih zanj pa je bila njena vzpenjajoča se glasbena kariera. Prav zato si je na stopalo dala vtetovirati dve noti. No, veliko let pozneje pa ima dekle na svojem telesu kar 21 tatujev, med katerimi jih je večina očem zelo dobro vidna.

Rita Ora

Tudi telo pevke Rite Ora krasijo številni mali in veliki tatuji, ki imajo vsak svoj pomen. Eden od zadnjih, ki si ga je pevka omislila, je drevo življenja v geometrični obliki, ki krasi njen hrbet in predstavlja nekakšno povezanost vsega življenja na tem planetu. Sicer pa ima kar 27 tatujev, ki so na različnih delih telesa in so po večini očem dobro vidni.

Adam Levine

Pevec Adam Levine se tatujev preprosto ne naveliča, zato vsake toliko časa preseneti s kakšnim novim. Včasih to stori z razlogom, spet drugič zato, ker mu je malce dolgčas. Sicer pa priznava, da se za večino tatujev, ki krasijo njegovo telo, skriva globlji pomen. Napis mama na njegovi desni roki je posvečen njegovi mami, ki sicer nad njegovim porisanim telesom ni pretirano navdušena. Beseda iz sanskrita 'tapas', ki pomeni strast, pa leži na njegovih prsih in izhaja iz njegove ljubezni do joge, za katero pravi, da mu je spremenila življenje.

David Beckham

Nekdanji nogometaš David Beckham ima na svojem telesu kar 40 tatujev. Vsak ima svoj pomen in so tudi odraz različnih življenjskih situacij, skozi katere je šel. Tako so na njegovem telesu med drugim zapisani letnica nogometaševega rojstva, imena njegovih otrok in žene, datum poroke in še kaj bi se našlo.

Lea Michelle

Tudi ljubka igralka Lea Michelle ni imuna na tatuje, le da ona raje izbira manjše in jih tudi nosi na manj vidnih mestih. Se pa za motivi, ki so zarisani na njenem telesu, skrivajo različne zgodbe. Na primer številka 5 na njenem hrbtu je nastala v spomin na njenega pokojnega fanta, Coryja Monteitha, ki je v seriji Glee kot član nogometnega moštva nosil številko 5.

Katy Perry

Pevka Katy Perry ima na svojem telesu kar nekaj malih ljubkih tatujev, ki ima vsak svoj pomen in zgodbo. Med drugim ji tako notranjo stran zapestja desne roke krasi lotusov cvet, na enem izmed prstov na roki se skriva ljubka Hello Kitty, na zgornjem notranjem delu desne roke pa napis v sanskritu 'Anuugacchati Pravaha', ki v prevodu pomeni 'Pojdi s tokom', kar očitno pevko vodi skozi življenje.

Justin Bieber

Pevec Justin Bieber ima na svojem telesu kar 33 tatujev, eden od zadnjih je majhen križ, ki ga ima na obrazu tik ob levem očesu. Ta naj bi kazal na pevčevo globoko vero in predanost Bogu. Je pa to le eden od versko obarvanih tatujev, ki jih pevec nosi, saj ima med drugim na prsih vtetoviran tudi velik križ. Sicer pa ima Justin na telesu še kar nekaj tatujev, med drugim tudi letnico rojstva svoje mame in sovo, ki naj bi bila znak modrosti.

Tina Ambrožič

Priporočamo