Tedenska zbirka kratkih tračev

8. 2. 2016

Da so tudi znani in slavni lahko čudaki, nas učijo številni trači iz njihovih življenj. Nekaj takšnih iz minulih dni smo zbrali v nadaljevanju.

Dobre volje ob smrtni postelji

Igralec Ryan Reynolds je obudil spomine na zadnje trenutke svojega očeta Jamesa Reynoldsa, ki je oktobra lani izgubil bitko s Parkinsonovo boleznijo. "Ob smrtni postelji smo očeta spravljali v smeh. Vsi smo bili skupaj, z mojimi tremi brati smo pokali vice. Seveda smo se dražili tudi medsebojno – jaz sem na primer predlagal, da bi mu dali zdravniki več dilaudida (sredstvo proti bolečinam), da bi lažje prenašal mene in moje brate."

Odvisnost ima pod nadzorom

Steven Tyler, vodja skupine Aerosmith, ki je vedno povsem odkrito govoril o svoji odvisnosti od mamil, je že nekaj let 'čist'. Kot gost radijske oddaje The Howard Stern Show pa je 67-letnik razkril, da je življenje brez mamil zanj še vedno težko: "Bil sem velik, zaprisežen odvisnik od mamil, zdaj pa imam odvisnost pod nadzorom. Izvajam tisti program z 12 koraki ..."

Poginila mu je koza

Channing Tatum ima kmetijo, na kateri rad preživlja čas z ženo Jenno Dewan in hčerko Everly. V teh dneh pa simpatična družinica žaluje, saj je poginila njihova koza Heather. Igralec je na Instagramu objavil fotografijo, na kateri sta dveletna Everly in Heather, ter ob njej napisal: "Deklica in njena koza ... Počivaj v miru, Heather! Imela si prekleto sladko življenje, ljubica."

Nerada se gleda

Rachel McAdams sicer rada snema filme, nekoliko manj rada pa v njih gleda sebe. "Čudno se počutim, ko se gledam. Ne morem se sprostiti. Želim si, da bi lahko le gledala in da bi me film ponesel ... Toda ura in pol nikoli ne povzame snemanja, vseh odnosov, ki smo jih spletli med snemanjem, poskusov in težav. In zaradi tega se v meni vedno porodi nekakšen občutek hrepenenja."

Letos pred oltar?

Po pisanju srbskih medijev si bosta prelepa teniška igralka Ana Ivanović in nemški nogometaš Bastian Schweinsteiger že letos dahnila usodni 'da'. "Ana in Schweini sta poroko napovedala za junij, saj ima Bastian takrat premor med angleško ligo in evropskim prvenstvom. Odločila sta se, da bo poroka v Beogradu, ime restavracije pa ohranjata v strogi tajnosti, da bi se izognila medijem," je pojasnil vir.

Priporočamo