Tedenske bizarke iz življenja tujih zvezdnikov

12. 4. 2015

Kateri zvezdnici je dojenje rešilo življenje, katero imajo zaradi njene lepote za neumno, kdo vse se je razšel z mlajšim partnerjem in kdo si je omislil še mlajšo. V nadaljevanju ...

Ima obsedenega oboževalca

Dennis Stefani, oče glasbenice Gwen Stefani, je zahteval prepoved približevanja za oboževalca Richarda Portnoya, ki naj bi se večkrat zadrževal pred njegovo in Gwenino hišo. Sodišče je Dennisovo zahtevo odobrilo, kar pomeni, da se Richard, ki je Dennisu nekoč celo prebral ljubezensko pismo, namenjeno Gwen, v bodoče ne sme več približevati zvezdnici, njenemu soprogu, trem sinovom in staršema.

Velja za neumno

Lepotica Megan Fox je izjavila, da je njen videz zasenčil njeno igralsko kariero in da ni zadovoljna z načinom, na katerega jo ljudje dojemajo. "Menim, da večina ljudi misli, da nisem pametna, izobražena in resna, ampak narcisoidna in željna pozornosti," je dejala 28-letnica in dodala, da je prav iz njenih intervjujev razvidno, da ni 'tipičen model iz videospotov'.

Sram jo je pred sinom

V dramski seriji The Royals Elizabeth Hurley igra kraljico Heleno, na premiero pa je pripeljala svojega 13-letnega sina Damiana, ki ji je pomagal pri pripravah na vlogo, kar je bila po njenem mnenju napaka. Igralka in model je namreč priznala, da jo je bilo sram, ko ji je Damian pomagal pri učenju scenarija, saj je v prvih treh epizodah veliko seksi scen, zgodb o mamilih in neprimernih izrazov.

Neobremenjena s suhljatostjo

Čeprav s pretirano vitkostjo svojim oboževalcem že nekaj časa povzroča skrbi, je Tara Reid očitno povsem zadovoljna s svojim videzom. Model in igralka je namreč nasmejana pozirala v bikiniju na miamijski plaži. Pozornost je vzbujala predvsem z dobro vidnimi rebri in ohlapno kožo na zadnjici, a se s tem ni prav nič obremenjevala. Tara namreč trdi, da je pač drobna po naravi in da ne more ničesar spremeniti.

Dojenje ji je rešilo življenje

Kendra Wilkinson, nekdanje dekle Hugha Hefnerja, je priznala, da je bilo obdobje po tem, ko jo je mož Hank Baskett prevaral s transseksualko, zanjo zelo težko. "Bila sem v izredno slabem stanju, razmišljala sem tudi o samomoru. Če takrat ne bi dojila Alijah, bi si prav gotovo vzela življenje. Začutila sem, da ne spadam več sem," je priznala Kendra, ki je na koncu Hanku vendarle oprostila in dala zakonu še eno priložnost.

Omislil si je veliko mlajšo

Ko gre za glasbo in ženske, za neumornega vodjo skupine The Rolling Stones ni predaje! Mick Jagger je pri 71 letih ponovno noro zaljubljen, tokrat v kar 44 let mlajšo balerino Melanie Hamrick (na uvodni fotografiji), ki jo je spoznal tik pred lanskim samomorom svoje dolgoletne partnerice L'Wren Scott. Medijska poročanja o novi ljubezni so se pojavila že decembra lani, a takrat je malokdo verjel, da se med ostarelim rokerjem in lepo mladenko res nekaj plete. Šušljanja pa so se tokrat izkazala za resnična, saj so ju v zadnjem času večkrat ovekovečili, ko sta zapuščala stanovanje, ki si ga delita na Manhattnu. Melanie je zaradi Micka, ki slovi kot velik ljubitelj baleta, celo zapustila svojega zaročenca Joséja Manuela Carreña, s katerim je zelo resno načrtovala poroko, in s tem dejanjem šokirala svoje bližnje. Naj spomnimo, da se je prva fotografija Micka in njegove nove izbranke v medijih pojavila že junija lani, ko so ju ovekovečili na balkonu hotela v Zürichu.

Preveč izzivalna

Potem ko se je Rita Ora kot ena od mentoric v šovu The Voice UK večkrat pojavila v izzivalnih kreacijah, so se gledalci pritožili zaradi njenih zelo globokih izrezov na majicah in oblekah. Šefi omenjenega šova so ji zato prepovedali razkazovanje dekolteja, njeni prijatelji pa so že povedali, da glasbenica in igralka te prepovedi ne jemlje pretirano resno.

Oče mu ni pomagal

Igralec in model Scott Eastwood, 29-letni sin hollywoodske legende Clinta Eastwooda, ki krasi aprilsko številko revije Nylon, trdi, da mu slavni oče pri gradnji kariere ni prav nič pomagal: "Parkiral sem avtomobile in delal na gradbišču. Moj oče ni ravno tip človeka, ki bi me porival naprej, zato sem si moral vse prislužiti sam."

Končala razmerje z mladeničem

Legendarna 68-letna hollywoodska zvezdnica Susan Sarandon in komaj 37-letni Jonathan Bricklin, sta po koncu snemanja skupnega resničnostnega šova Connected končala šestletno razmerje. "Ljubim jo bolj, kot sem ljubil vse pred njo, in to se ne bo nikoli spremenilo. Bomo videli, kako se bosta nadaljevali najini življenji," je izjavil Jonathan.