The Daily Telegraph se je opravičil Melanii Trump zaradi napačnih trditev, objavljenih minuli teden - pisno in z odškodnino

The Daily Telegraph se je opravičil Melanii Trump zaradi napačnih trditev, objavljenih minuli teden  - pisno in z odškodnino (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
26. 1. 2019

Britanski časnik The Daily Telegraph se je danes ameriški prvi dami Melanii Trump "iskreno" opravičil zaradi "številnih napačnih izjav" v prispevku, objavljenem pretekli teden. Plačali ji bodo "omembe vredno odškodnino" in sodne stroške. 

V članku z naslovom The Mystery of Melania oziroma Skrivnost Malenie so bile številne napačne trditve, so zapisali v opravičilu. Trdili so, da je imela v svoji manekenski karieri težave, preden je spoznala soproga Donalda Trumpa. V opravičilu pa so zapisali, da sprejemajo trditev, da je bila uspešna že pred tem, navaja britanski BBC.

V članku so napačno trdili tudi, da so se njeni starši in sestra leta 2005 preselili v New York, da bi živeli v stavbah v Trumpovi lasti. Njen oče pa nima "strašljivega pristopa", kot so trdili. 

Priporočamo