Tina in Sebastian Cavazza: Zanikala govorice, da se ločujeta!

Vir: Story
10. 7. 2009

Govorice o skoraj gotovi ločitvi zakoncev Sebastiana in Tine Cavazza niso in niso ponehale, nasprotno, postale so zelo glasne in prepričljive. Zato smo se zadevo odločili preveriti.

Poklicali smo Tino in jo dobili na družinskem vikendu Cavazzevih na Notranjskem, kjer je tačas s Sebastianom in njegovimi otroki. Priznana vizažistka je povedala, da jo takšne govorice zelo presenečajo, še posebno, ker je pri njih doma res vse v redu.

No, vsaj kar se nje in Sebastiana tiče. Je pa res, da igralec preživlja hude čase in precej težko preboleva smrt brata Damijana, svojega dvojčka. Tudi vikend na Notranjskem je prepoln spominov na Damiana, scenografa in kostumografa, vsepovsod so njegove fotografije, njegove stvari.

Sebastijan, ki je dobil idejo, da bi morda čez čas bratove izdelke pokazal na kakšni razstavi, jih zdaj počasi pospravlja, ob tem pa obuja spomine. Še težje je, ker je v družini Cavazza res polno tragedij - Sebastian je v otroštvu izgubil še starejšega brata, pa tudi mamo. Njegovo razpoloženje seveda niha - Tina pravi, da si v enem trenutku želi biti povsem sam, v drugem spet imeti njo ob sebi in da to res niso lahki časi.

To leto je res prepolno smrti, tudi njej je pred kratkim umrla babica. Tina poskuša biti čim bolj močna ter razmišljati pozitivno in res upa, da bo to težko obdobje čim prej za njimi. S Sebastianom naj bi na dopust odšla na Pašman k prijateljici, po poroki Maje Šušnjare.

Govorice trdijo drugače

Tisti, ki naj bi o zakonski krizi zakoncev Cavazza vedeli pravo resnico, trdijo drugače. Sebastijana je bratova smrt res zlomila, zadnje čase pa naj bi se veliko družil z Ladom Bizovičarjem. Bila naj bi kot rit in srajca. Lada naj bi predvsem zelo zaskrbelo, ko naj bi Tina moža vrgla iz stanovanja, ker je bila edina možnost, kamor bi šel lahko Sebastijan na hitro živet, Damijanovo stanovanje. Tja pa ga Lado naj ne bi nikakor želel pustiti, saj se je bal, kaj bi bilo v tem primeru z že tako sesutim Sebastijanom.

Svoj odnos, jezo in še veliko drugega pa naj bi zakonca Cavazza razčiščevala tudi na Facebooku, kjer naj bi si povedala res marsikaj, kar pa so seveda lahko brali tudi vsi tisti, ki jih imata potrjene za prijatelje. No, kakršnakoli že je resnica, se je doslej še vedno izkazalo to, kar pravi že stari ljudski rek - kjer je dim, je tudi ogenj. In resnica, takšna ali drugačna, slej ko prej pride na dan.

Polona Pirc

Nova Story že v prodaji

Story