To je razlog, zaradi katerega se Donald Trump ni odzival na zbadljivke iz Los Angelesa!

To je razlog, zaradi katerega se Donald Trump ni odzival na zbadljivke iz Los Angelesa! (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
27. 2. 2017

Bela hiša je v času podelitve filmskih nagrad oskar priredila guvernersko večerjo oziroma ples, katerega gostiteljica je bila prva dama ZDA Melania Trump, ki si je od moža prislužila pohvalo, da je vse imenitno organizirala. To je bila njena prva uradna družabna funkcija v Beli hiši, odkar je Donald Trump prevzel oblast.

Trump v času večerje z guvernerji ni mogel spremljati podelitve oskarjev in se tako po svoji stari navadi ni mogel nemudoma odzvati na zbadljivke, ki so prihajale iz Hollywooda na njegov račun.

Poleg tega da se ni jezil zaradi kritik slavnih v Los Angelesu, je bil vesel, ker je prišlo kar 46 guvernerjev in guvernerk ter njihovih zakoncev, kar naj bi bil rekord.

Melania je prišla oblečena v črno tesno oprijeto obleko, Bela hiša pa je bila okrašena "spomladansko", poročajo novinarji iz Bele hiše. Med drugim zaradi vonja po jasminu in vrtnicah. Prva dama ZDA je sporočila, da s ponosom vabi guvernerje na dogodek, kamor prihajajo skupaj kot ena nacija brez političnih etiket in strankarskih interesov.

Za predsednikovo mizo je v dokaz tega sedel guverner Virginije demokrat Terry McAuliffe, sicer velik politični nasprotnik Trumpa in velik prijatelj Billa ter Hillary Clinton. Do trenutka, ko so novinarje pregnali iz dvorane, se s Trumpom nista stepla, ampak sta si celo nazdravljala in se hvalila.

Donald, že spiš?

Medtem ko je bil Donald očitno zaseden, pa so se s podelitve oskarjev takole pohecali z njegovo obsedenostjo s Twitterjem ...

Priporočamo