Tom Hanks sinu navkljub vsemu stoji ob strani!

Tom Hanks sinu navkljub vsemu stoji ob strani! (foto: Profimedia) Profimedia
19. 10. 2015

Chet Hanks, sin slavnega igralca Toma Hanka, zadnje čase polni medije s svojimi negativnimi dejanji, kot so odvisnost od drog, razbijanje hotelske sobe, prepir s slovitim radijskim voditeljem Howardom Sternom in rasistične izjave, a je na srečo pravočasno uvidel, da mora nujno spremeniti način življenja.

Devetinpetdesetletni ameriški igralec in filmski ustvarjalec Tom Hanks je na premieri svojega najnovejšega filma, drame Bridge of Spies, izjavil: "Ko postaneš starš, imaš svoje otroke brezpogojno rad. Ves čas jih podpiraš." S tem je dal širnemu svetu vedeti, da stoji ob strani svojemu 25-letnemu sinu Chesterju 'Chetu' Marlonu Hanksu, na katerega je – kot je poudaril – zelo ponosen.

Za njegovega slavnega očeta je bilo to tudi sicer zelo težko obdobje, saj se je moral ob vsem tem soočati še s hudo boleznijo svoje soproge Rite Wilson. Igralka je aprila namreč zbolela za rakom na prsih in se je morala podvreči dvojni mastektomiji, prav pred kratkim pa je Tom ponosno naznanil, da je njegova srčna izbranka, ki ji je usodni 'da' dahnil leta 1988, ponovno zdrava, da se počuti odlično in da v življenju uživa s polnimi pljuči.

Preberite več na Cosmopolitan.si

Značke: Tom Hanks