Tony Cetinski: Pravi kavalir že od malih nog

Tony Cetinski: Pravi kavalir že od malih nog (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Lady
2. 9. 2016

V prestolnico se vrača priljubljeni hrvaški pevec Tony Cetinski, ki bo s svojimi romantičnimi melodijami začaral slovensko občinstvo. Pred dobrima dvema letoma je začaral tudi svojo drago 'Dudy', kot ljubkovalno kliče svojo boljšo polovico.

► Katera je po vašem mnenju najboljša stvar v Križankah?

Uf, veliko jih je. Križanke so resnično posebne, tako ambient kot tudi naravna produkcija in pa seveda občinstvo.

► Katere pesmi najbolje zazvenijo v atmosferi Križank?

Moja velika želja je, da bi v Križankah lahko enkrat pripravil koncert akustične glasbe, saj so po mojem mnenju najboljše prav minimalno zaigrane pesmi. Mislim, da bi bila ideja všeč tudi obiskovalcem.

► Bo vaš septembrski koncert namenjen romantikom ali pa bo všeč tudi srečnim in samskim?

Ne poznam osamljene osebe, ki bi bila srečna. Če pa imate v mislih trenutno samske, moram povedati, da so ravno ti pogosto najglasnejši na mojih koncertih. Najraje imajo najbolj romantične pesmi, kar jih premore moj repertoar.

► Dejali ste, da se še vedno počutite kot mlad deček. Kaj ste s tem imeli v mislih?

Počutim se mlajši v glavi, a že zaradi svoje starosti veliko bolj zrel v primerjavi z mojim razmišljanjem pred petimi leti.

► Ste kot otrok kravžljali živce staršem in učiteljicam v šoli?

Ah kje, mene so učiteljice naravnost oboževale. Vedno sem bil pravi kavalir. Tudi v družbi prijateljic sem se vedno vedel zaščitniško, čeprav sem bil daleč najmanjši v razredu. Pa vendar je bilo to še toliko bolj simpatično.

► Kateri dogodek iz otroštva vam bo ostal v najboljšem spominu?

Uf, vse mogoče stvari. Takrat nismo imeli igric in aplikacij pa smo se raje igrali v družbi prijateljev na rovinjskih ulicah. Vsega smo imeli dovolj in bilo je lepo živeti v manjši sredini, kjer se vsi med seboj poznajo. Ne pa tako kot v velikih mestih, kjer niti ne veš, kdo je tvoj sosed.

► Ste že kot otrok oboževali lunaparke? Se adrenalinskih zabaviščnih parkov še bojite?

Na srečo ne več. Premagal sem strah pred vrtiljaki, vlakom smrti ... Prav zato sem pred nekaj tedni svoji dragi predlagal obisk Gardalanda. Z avtodomom smo se namreč odpravili po Italiji in pot nas je zanesla tudi v bližino Gardskega jezera.

Z Lady na koncert Tonyja Cetinskega

Tony Cetinski se izjemno veseli svojega koncerta v Križankah, ki bo 9. septembra. Revija Lady poklanja 10 vstopnic za ta zelo pričakovani koncert. Kako do vstopnice?
Svoje podatke (ime, priimek, naslov in telefonsko številko) pošljite na elektronski naslov info@revijalady.si.
Med prispelo pošto bomo izžrebali 10 nagrajencev, od katerih bo vsak prejel po eno vstopnico.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri