Trači o malih in velikih čudaštvih slavnih

22. 1. 2016

Preverite v nadaljevanju, če morda niste spregledali kakšnega od aktualnih čudaštev slavnih tujih zvezdnikov.

Med drugim se je zgodilo ...

Slab poslovnež

Igralec Rupert Grint, zvezdnik filmov o Harryju Potterju, očitno nima najbolj izražene poslovne žilice. Zaradi preskromnih prihodkov je moral namreč zapreti svoj hotel v bližini Londona, ki ga je odprl aprila 2011. Po poročanjih vira 27-letni igralec zdaj resno razmišlja o tem, da bi hotel spremenil v stanovanjsko hišo.

Na Hrvaškem z ženo?

Wiz Khalifa bo julija nastopil na festivalu Fresh Island, ki se bo odvil na Pagu, natančneje na razvpiti plaži Zrće. Glasbenik naj bi k našim sosedom prišel z ženo, modelom Amber Rose, ki je septembra 2014 vložila zahtevo za ločitev in sprožila postopek za pridobitev skrbništva nad njunim skoraj triletnim sinom Sebastianom, pred nedavnimi božično-novoletnimi prazniki pa se je parček ponovno zbližal ...

Zaročila se je

Štiriinosemdesetletni medijski mogotec Rupert Murdoch je v svojem časniku The Times objavil vest o zaroki z 59-letno nekdanjo manekenko Jerry Hall, ki jo ljubi od oktobra lani in ki je znana tudi kot nekdanja dolgoletna partnerica Micka Jaggerja. "V zadnjih skupnih mesecih sta nadvse uživala, navdušena sta, ker se bosta poročila, in vzhičena zaradi skupne prihodnosti" je izjavil predstavnik družine Murdoch.

Lenoba kriva za ločitev

Angleška pevka Cheryl Fernandez-Versini se od Jeana-Bernarda Fernandeza-Versinija ločuje zato, ker ima dovolj njegovega izkoriščanja. "Ves čas je le žuriral in zapravljal njen denar. Je len in pohlepen. Starša sta hotela, da bi jima pomagal v družinski restavraciji v Franciji, a tudi tega ni hotel," so povedali prijatelji bodočih bivših zakoncev, ki sta se po treh mesecih razmerja poročila julija 2014.

Obseden oboževalec kaznovan

Glasbenica Lana Del Rey si lahko končno oddahne. Komaj 19-letni Američan Zachary Self, ki jo je zalezoval in celo vlomil v njen dom, bo moral namreč 84 dni preživeti za rešetkami, dobil pa je še pet let pogojne kazni. "Zaradi halucinogenih mamil sem postal obseden z njo," je pojasnil Zachary, ki se naslednjih deset let ne sme približati zvezdnici.

Zaščitniški očka

Nekdanji nogometaš David Beckham je priznal, da za njegovo štiriletno hčerkico Harper pri vzgoji veljajo drugačna pravila kot za njene starejše brate Brooklyna, Romea in Cruza ter da ji večkrat pogleda skozi prste. Ko se bo Harper začela zanimati za fante, pa se bo to zelo hitro spremenilo: "O ja, takrat pa bo vsekakor drugače."

Flirtala s filmskim zvezdnikom

"Sploh jima ni bilo mar za radovedne poglede. Šla sta stran, se postavila v kot in se spogledovala," so povedali ljudje, ki so se po podelitvi zlatih globusov udeležili zasebne zabave v Los Angelesu, na kateri opazovali sumljivo druženje glasbenice Katy Perry in igralca Orlanda Blooma. Zvezdnika sta menda skupaj odšla v hotel, Katy pa je prijateljem povedala, da ji je hollywoodski zvezdnik zelo všeč.

Priporočamo