3 vroči trači iz filmskega sveta

Znata začiniti zakon (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
6. 11. 2013

Preverite, kateri so najbolj vroče stvari, o katerih se ta hip govori v svetu filma. Glavne vloge tokrat zasedajo Idris Elba, Emile Hirsch in Nicole Kidman.

Igralec Idris Elba je doživel hud astmatični napad, ko je v Londonu čakal na vkrcavanje v letalo za Johannesburg. Namesto v Afriki, kjer ga je čakala premiera filma Mandela: Long Walk to Freedom, v katerem igra legendarnega Nelsona Mandelo, pa je pristal v londonski bolniš­nici. Britanska premiera filma bo na srečo šele 3. januarja, ko bo Iris seveda že boljšega zdravja.

Emile Hirsch je 27. oktobra prvič postal očka. Čeprav je fotografija zvezdnika filma V divjino, ki v naročju drži sinčka Valorja, že obkrožila svet, za zdaj še ni dal izjav o očetovstvu. Znano pa je, da Emile ni več v zvezi z Valorjevo mamo, ki jo je spoznal na eni od zabav po podelitvi oskarjev. Po kratki zvezi sta se odločila, da bosta ostala v prijateljskih odnosih in skupaj vzgajala sina.

Kadar sta ločena, si Nicole Kidman in njen soprog Keith Urban pošiljata seksi sporočila. "Nerada si pošiljava elektronsko pošto, raje se slišiva po telefonu, najbolj pa naju veselijo seksi SMS-sporočila, ki si jih neprestano pošiljava. To naju tako vzburi, da takoj po vrnitvi domov pristaneva v postelji," je v šovu Ellen DeGeneres razkril Keith.