3 vrste pričesk po vzoru zvezdnic, ki bodo z vašega obraza "izbrisale" 10 let: Odločite se za mladostni videz!

8. 10. 2021
Deli
3 vrste pričesk po vzoru zvezdnic, ki bodo z vašega obraza "izbrisale" 10 let: Odločite se za mladostni videz! (foto: Profimedia)
Profimedia

Če razmišljate o spremembi pričeske, izberite tako, ki bo osvežila vaš videz in pomladila obraz.

Za letošnjo jesen so modne poznavalke napovedale veliko vrnitev priljubljene paž frizure, kar se je tudi zgodilo. V bistvu je to vrsta pričeske, ki je v različnih variacijah nekako vedno prisotna. Vzrok za to je zagotovo preprosto vzdrževanje in oblikovanje, kar dobro vedno številne modno ozaveščene dame.

Kakšna preobrazba! Metki iz Ljubezni po domače je uspelo zelo shujšati, poglejte si, kakšna je bila prej

Letos so si priljubljeni paž omislile tudi svetovno znane zvezdnice. Z njim je na beneškem filmskem festivalu presenetila partnerka nogometaša Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, ki si je pustila postriči svoje dolge in goste temne lase. Odločila se je za rahlo valovito paž frizuro z dolgim fru-frujem, ki ji izjemno lepo pristoji in jo vsekakor pomladi.

Georgina Rodriguez

Tudi Katie Holmes je poskrbela, da se je o njeni pričeski še kako govorilo. V jesen je vstopila s krajšimi, do ramen segajočimi lasmi in z nezapleteno pričesko, ki jo je izjemno lahko vzdrževati in oblikovati - če hoče, si lahko lase malce nakodra ali pa si jih povsem zravna. Še vedno so dovolj dolgi, da si jih lahko spne, ko hiti po opravkih, ali pa uredi v glamurozno pričesko za dogodke na rdeči preprogi. In seveda - s krajšimi lasmi je videti kot mlado dekle.

Katie Holmes

Zdi pa se, da so naše, slovenske znane dame malce bolj zadržane, ko gre za večje spremembe pri dolžini las in obliki pričesk. No, ne vse - to je sredi poletja dokazala in pokazala Špela Grošelj, ki se je odločila za fru-fru. Njeni oboževalci so bili izjemno navdušeni in so jo na vso moč pohvalili, saj je nova pričeska osvežila njen videz in poudarila nežne poteze obraza.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Š ᴘ ᴇ ʟ ᴀ ɢ ʀ ᴏ Š ᴇ ʟ ᴊ (@spelagroselj)

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu