5 najdražjih zvezdniških ločitev vseh časov

Michael Douglas in Diandra (foto: Profimedia) Profimedia
20. 9. 2013

Ob propadlih zvezdniških zakonih udeležence pogosto veliko bolj kot ranjeno srce skrbi stanje na bančnem računu. Predstavljamo vam 5 najdražjih zvezdniških ločitev.

Donald Trump in Ivanka

Ločitev se je zgodila leta 1992, ko se je on zapletel z lepotico Marlo Maples. Milijonar je moral bivši ženi odšteti 25 milijonov dolarjev.

Paul McCartney in Heather Mills

Heather je bila kar 30 let mlajša od Paula. Poročila sta se leta 2002, bila skupaj štiri leta in dobila hčerkico. Ob ločitvi leta 2008 naj bi Heather dobila 48 milijonov dolarjev. Letno pa Paul odšteje še 70 tisoč dolarjev za vzdrževanje hčerke Beatrice.

Madonna in Guy Ritchie

Pevka naj bi morala svojemu bivšemu možu plačati med 76 in 92 milijoni dolarjev. V to sta všteta tudi podeželski dom, Ashcombe, in Punchbowl, londonski pub, ki sta ga imela skupaj. No, Madonna je pozneje zanikala višino zneska ...

Mel Gibson in Robyn Gibson

Ločila sta se po 28 letih zakona in sedmih otrocih. Upravičena je do polovice njegovega premoženja, ocenjenega na 900 milijonov dolarjev.

Michael Douglas in Diandra

Michael in Diandra sta se poročila, ko je bilo njej 19 let, par pa sta bila samo šest tednov. Ob ločitvi je dobila 45 milijonov dolarjev ter hiši na Beverly Hillsu in Majorki.

Priporočamo