5 zvezdnikov s temačno preteklostjo

Drew Barrymore (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
9. 8. 2013

Veliko zvezdnikov se spopada s temačno preteklostjo, ki bi jih lahko privedla do popolnega propada. Izmed številnih 'nesrečnikov' smo izbrali nekaj tistih, ki so se znali iz težav izvleči in zasijati v najboljši luči.

Drew Barrymore

Drew, ki je kot deklica blestela v filmu E.T., je začela piti alkohol že pri 11 letih, pri trinajstih pa je postala odvisna od kokaina, zaradi česar je bila v najstniških letih dvakrat na kliniki za odvajanje.

Oprah Winfrey

Izredno pretresljiva je tudi zgodba Oprah, ki je odraščala v izjemno revni družini. Najstniška starša sta se ločila in odšla s trebuhom za kruhom, medtem ko je bila mala Oprah prepuščena na milost in nemilost več sorodnikov, ki so jo nenehno spolno zlorabljali. Takšna realnost jo je hitro pripeljala do iskanja drog, alkohola in seksa. Pri 14 letih je rodila nedonošenčka, ki ni preživel.

Charlize Theron

Južnoafriška igralka, ki je zaslovela v Hollywoodu, je odraščala z nasilnim očetom, ki je bil alkoholik in se je večkrat fizično spravil nad njeno mamo. Nekega dne se je mati odločila, da ima dovolj, in moža ustrelila v samoobrambi.

Tyler Perry

Sloviti režiser in igralec je bil kot otrok večkrat fizično in spolno zlorabljen, njegova babica ga je celo umivala v amonijaku, da bi ga "očistila vseh alergij". Tudi njegov oče je bil nasilen, saj ga je večkrat do krvi pretepel z žico. 

Britney Spears

Ko je bila še pod vplivom menedžerja Sama Luftija, čigar varovanke so med drugim Amanda Bynes, Paris Jackson, Lindsay Lohan in Courtney Love, je večkrat delovala odsotna ali kot da bi bila pod vplivom močnih substanc. Se še spomnite njene dramatične epizode z obrito glavo in izgubljene bitke za sinova? 

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 33/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 33/2013

Story Story 33/2013, od 07. 08. 2013