6 zvezdniških razmerij, za katera niste vedeli, da so se zgodila

30. 10. 2021 | Vir: Story
Deli
Nicole Kidman in Lenny Kravitz (foto: Foto: Profimedia Profimedia)
Foto: Profimedia Profimedia

Tudi v Hollywoodu včasih ljubezen udari tam, kjer morda ne bi pričakovali – in zgodijo se zvezdniški pari, ki morda ne obstanejo, se pa vseeno zapišejo v zgodovino romantike.

Tom Cruise in Cher

Cher

Zgodilo se je v osemdesetih, ker je bilo v osemdesetih pač vse dovoljeno. Takrat 38-letna Cher se je zapletla v kratkotrajno, a burno razmerje s 23-letnim Tomom Cruisom. Odnos ni nikoli postal javen, dokler ni več let pozneje v intervjuju Cher povedala, da je bil Tom Cruise med njenimi petimi najboljšimi ljubimci. In Cher ni imela malo ljubimcev.

Macaulay Culkin in Mila Kunis

Mila Kunis

Zvezdnik filmske serije Sam doma (najbrž je po tem posnel še kaj, a nam trenutno ne pade na pamet, kaj bi to lahko bilo) in zvezdnica serije Oh, ta sedemdeseta sta bila skupaj kar osem let! Razmerje se je končalo leta 2011, ko je Mila Kunis postajala vse bolj slavna in zaželena tudi v filmih, Macaulay pa se je takrat uradno umaknil iz igralskih voda. Mila je pozneje povedala, da je bil razhod zelo zelo boleč in da je bila krivda na njeni strani.

Helen Mirren in Liam Neeson

Helen Mirren, Liam Neeson

Še ena romantična zgodba iz osemdesetih. Dva velikana Hollywooda sta se našla v času, ko sta skupaj nastopala v filmu Excalibur, zgodbi po legendi kralja Arturja. Liam Neeson je nekoč o tej zvezi malce štorasto pokomentiral, da se je zaljubljal, medtem ko se je moral mečevati in početi druge viteške stvari.

Richard Pryor in Marlon Brando

Richard Pryor

V sedemdesetih je bil Hollywood epicenter dekadence – in tudi vseh možnih opojnih substanc. V tem navalu energije sta se v bežno razmerje ujela tudi komik Richard Pryor in legendarni Marlon Brando. Marlon je moral biti takrat v zgodnjih petdesetih letih starosti, Pryor pa je imel okoli 30 let. Jennifer Lee, žena Richarda Pryorja (zdaj vdova), je nekoč v intervjuju komentirala: “To so bila sedemdeseta: z dovolj kokaina in dobre glasbe si lahko pof**al radiator in mu naslednji dan poslal vrtnice.

Nicole Kidman in Lenny Kravitz

Na začetku novega tisočletja, ko smo uspešno preživeli strašljivega, a nikoli doživetega Y2K hrošča (še pomnite?), se je v Hollywoodu iskrila prav posebna romantika. Našla sta se Nicole Kidman in Lenny Kravitz, po poznejših poročanjih pa je zadeva postajala že zelo resna. Celo tako resna, da sta bila v neki točki zaročena! A ni šlo. Ko so Lennyja pozneje vprašali o tem odnosu, je rekel le: “Nekatere stvari preprosto ne delujejo.

Katie Holmes in Jamie Foxx

Katie Holmes, Jamie FoxxRazmerje, ki se je zelo vestno skrivalo pred javnostjo, pa čeprav je trajalo od 2013 do 2019. Da sta skupaj, se je začelo ugibati, ko so ju videli skupaj na večerji v New Yorku. Šest let sta poskušala in vztrajala, a ni šlo. Razmerje je končala Katie, ki je pozneje v intervjuju za revijo Us povedala, da je bil Jamie nespoštljiv in da sta bili njuni življenji preprosto preveč različni.

Napisal: Darjo Hrib // Fotografije: Profimedia