65-letna manekenka Christie Brinkley pokazala, da ima noge kot tridesetletnice

65-letna manekenka Christie Brinkley pokazala, da ima noge kot tridesetletnice (foto: Profimedia) Profimedia
5. 12. 2019

Ameriška manekenka Christie Brinkley je znana po svojem mladostnem videzu, še posebej pa osuplja s svojimi nogami, ki se jih leta niso prav nič dotaknila.

Manekenka Christie Brinkley je pred časom praznovala 65. rojstni dan in vsem dokazuje, da leta niso pomembna, saj se je čas pri njej že davno ustavil.

Nedavno je osupljala v mini krilu, ko se je na ulicah New Yorka pojavila na enem od modnih dogodkov. Videti je bila dih jemajoče, njene noge pa so bile videti tako zelo mladostne, da se je številnim zazdelo, da zrejo v noge tridesetletnice.

Christie ne skriva, da za svojo postavo še kako trdo dela, se poti v telovadnici in izbira zdrave obroke. Le redko greši in še takrat ima slabo vest. "Če je mogoče, že zjutraj opravim trening, da sem potem mirna in da vem, da sem ta dan že naredila nekaj dobrega za svoje telo. Izogibam se predelani hrani, še posebej sladkarijam, ki jih obožujem, a niso dobre za moje boke," je bila duhovita v nedavnem intervjuju za Daily Mail.

Manekenka je zares videti odlično in zato ne čudi, da se modne hiše še vedno tepejo za njo in jo želijo imeti v svojih modnih kampanjah.