70-letne zvezdnice, ki se lahko postavijo ob bok precej mlajšim kolegicam

70-letne zvezdnice, ki se lahko postavijo ob bok precej mlajšim kolegicam (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
15. 2. 2018

Nekatere zvezdnice, ki imajo že 70 let in več, odlično kljubujejo zobu časa. Kot bi se čas zanje ustavil. Nekatere prisegajo na lepotne popravke, nekatere pa so naravne.

Jane Fonda

Igralka Jane Fonda jih ima že krepko čez 70, lani je namreč praznovala že svoj 80. rojstni dan. Videti pa je bolje kot marsikatera ženska njenih let, pa tudi kakšna mnogo mlajša. Pred sedmimi leti se je borila z rakom in bolezen tudi uspešno premagala. Na vprašanje, kako ji uspe, odgovarja, da zaradi pravilne prehrane in aktivnega življenja. No, zvezdnica hkrati priznava, da je bila na kar nekaj plastičnih operacijah. Popravila si je brado, vrat, veke in pravi, da se tega ne sramuje. Jane dodaja še, da uživa v seksu.

Sophia Loren

Če si katera igralka zasluži naziv diva, je to zagotovo Italijanka Sophia Loren (83 let). Že v mladosti so jo nagovarjali, naj si gre popravit obraz, a si je bila všeč in ji niti na pamet ni padlo, da bi to storila. Govorili so ji, da ima predolg nos in prevelika usta. Sebe nikoli ni imela za seks bombo in motilo jo je, da se je več govorilo o njenem videzu kot pa igralskih sposobnostih. "Jem veliko sadja in zelenjave, izogibam se prigrizkom, ne kadim in pijem samo sveže stisnjene sokove," odgovarja na vprašanje, kako skrbi za prehrano. Telovadi ne, prisega pa na hojo.

Ali so 70. nova 50. leta?

Susan Sarandon

V zadnjem času igralka Susan Sarandon (71 let) na rdečih preprogah blesti z nesramno globokimi dekolteji. Pri svojih 71 letih tako mnogokrat zasenči mnogo mlajše tekmice. Susan že od nekdaj rada obiskuje fitnes, pred nekaj leti pa se je začela ukvarjati z boksom. "Zelo zabavno je boksati v vrečo, prav sproščujoče," pravi in dodaja, da redno teče ter kolesari. Susan ima tri otroke, na katere je zelo navezana. Znana je tudi po tem, da ima rada mlajše moške. "Verjetno me tudi to ohranja mlado," pravi.

Ali so 70. nova 50. leta?

Helen Mirren

Britanska igralka Helen Mirren je pri 72 letih fantastična. Prepričana je, da se lahko za dobro formo zahvali programu vaj, ki jih je neki zdravnik napisal za kraljevo letalstvo. Vadba traja 12 minut in je zelo intenzivna. Igralka tudi veliko spi, spije veliko vode in uživa vitamine. Pravi, da ne mara, če jo mediji označujejo za seks simbol. "Od tega mi je kar slabo," komentira. Sicer je poročena s Taylorjem Hackfordom (71 let). Na rdeči preprogi jo velikokrat spremlja možev sin iz prejšnjega zakona: "Zabava me, da številni mislijo, da je to moj mladi spremljevalec."

Ali so 70. nova 50. leta?

Diane Keaton

Diane Keaton (72 let) je ena tistih igralk, ki prisegajo na naravno staranje. "Sem v letih, ko želim biti najboljša oseba, hkrati pa želim paziti na zdravje. Sem vegetarijanka, ne jem ne mesa ne rib. Poleg tega redno telovadim, tudi takrat, ko snemam filme," pravi Diane in dodaja, da tek ni zanjo, da prisega na hitro hojo. Igralka je dvakrat zbolela za kožnim rakom. Vsem, ki jo sprašujejo, kaj svetuje za počasno staranje, pravi, da je treba veliko delati in imeti izpolnjeno življenje. "Le tako se ne boste nenehno gledali v ogledalo."

Ali so 70. nova 50. leta?

Foto: Profimedia