75-letna Dolly Parton mirno priznava, da je navdih za kreiranje svojega videza našla pri lokalni lahkoživki

75-letna Dolly Parton mirno priznava, da je navdih za kreiranje svojega videza našla pri lokalni lahkoživki (foto: Profimedia) Profimedia
3. 6. 2021

Priljubljena country glasbenica tudi pri častitljivih letih ne miruje.

Dolly Parton kar sama poskrbi, da se o njej govori - čeprav so zdaj časi, ko zaradi protikoronskih ukrepih ni mogla nastopati na odrih, s svojimi izjavami popestri vsakdan svojih oboževalcev.

Znana je po tem, da je brez dlake na jeziku, no, razen ko gre za njene plastične operacije. A zato nima zadržkov govoriti o zadevah, ki bi jih kdo drug na njenem mestu raje obdržal zase.

Tako je marsikoga presenetila z razkritjem, da si pred spanjem ne odstrani make-upa. "Nikoli ne vem, ali bo potres ali tornado, sredi noči pa nočem teči iz hiše brez šminke. Tudi ko pridem domov, si je ne odstranim, saj nočem, da bi me moj ubogi mož moral gledati brez nje," pravi Dolly. Dodala je, da si obraz očisti šele zjutraj in s tem povzročila zgražanje pri marsikateri dami.

Druga stvar, ki je zanjo značilna, so obleke z globokim dekoltejem, mini krila in visoke petke, vse skupaj pa mora biti v živahnih barvah ali vsaj malce posuto z bleščicami. Svoje čase je bil njen imidž videti malce "trashy", a če vzamemo v zakup to, kdo je bil njen navdih, nam bo marsikaj malce bolj jasno - našla ga je pri dami iz njene mladosti, ki je veljala za lahkoživko in je živela v njenem kraju.

"Nosila je pisana krila in bluze, ki so razkrivale dekolte, na nohtih je imela rdeč lak, uporabljala je rdečo šminko, nosila je visoke petke. Bila je nekaj najbolj prisrčnega, kar sem videla v življenju. Vsi so jo klicali "smet", jaz pa sem prisegla, da bom potem to tudi jaz," je dejala Dolly.

Zagotovo se lahko strinjamo, da bi bil svet brez takih znanih žensk, kot je Dolly, malce bolj pust. O okusih pa raje ne razpravljajmo, saj naj na tem mestu velja pregovor o očeh in malarjih.

Priporočamo