8-letna Harper Beckham se že šminka!

2. 10. 2019
Deli
Čeprav je Victoria Beckham (44 let) zasedena kot modna oblikovalka in mama, prizna, da s soprogom, če je le mogoče, seksata vsak večer. “Seks! Vsak večer z Davidom Beckhamom,” je nekoč dejala v intervjuju. (foto: Profimedia Profimedia, Uppa News)
Profimedia Profimedia, Uppa News

Tako vsaj pravi njena slavna mama, nekdanja članica priljubljene skupine Spice Girls, Victoria Beckham.

Victoria se je po pevski karieri podala v vode modnega oblikovanja in s svojimi izdelki zdaj velja za pravo modno ikono. Pred kratkim se je na trgu znašla njena nova make-up linija, imenovana Victoria Beckham Beauty.

Njena hčerkica, 8-letna Harper, pa jasno kaže nagnjenje do tega, da bo šla po maminih stopinjah. To je razkrila Victoria za britanske medijie. "Harper je prava punčka, obožuje šminko. Tudi sama se našminka, a to počne samo, ko je doma," pravi nekdanja pevka. Ponosna mama tudi rada objavi slike svoje hčerke na Instagram profilu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kisses x #HarperSeven @kaws @skarstedtgallery x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Victoria je še razkrila, da o lepotnih posegih ne razmišlja, a ne ve, kako bo čez deset let. No, v preteklosti so ji številni pripisovali lepotne operacije, a teh trditev ni nikoli ne potrdila in ne zanikala.

Dodala je še, da ne bo dajala lažnih obljub o tem, da bo njena kozmetika izbrisala gube. Pravi, da se moramo sprejeti taki, kot smo, in biti najboljša različica sebe.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik