9-letni zakon vojvodinje Kate in princa Williama se zdi idiličen, a njuna zveza ni bila vedno taka

9-letni zakon vojvodinje Kate in princa Williama se zdi idiličen, a njuna zveza ni bila vedno taka (foto: Profimedia) Profimedia
3. 5. 2020

Čeprav že devet let veljata za skladni zakonski par, ki ga občudujejo množice po celem svetu, ni bilo vedno tako.

Pred devetimi leti sta 29. aprila sklenila zakonsko zvezo, njuna poroka pa je bila pravi blešeči spektakel za občinstvo po celem svetu.

Na milijone ljudi je poroko spremljalo preko televizijskih ekranov, na ulicah Londona pa se je zbrala nepregledna množica, ki je hotela vsaj za trenutek videti kraljevi par. Pravijo, da nobena poroka do takrat še ni izzvala tolikšne pozornosti javnosti.

Kate je nosila čudovito poročno obleko, ki jo je ustvarila modna hiša Alexander McQueen, pravijo pa, da je sklenila, da se bo našminkala kar sama. V zakonu je par dobil tri otroke: Georgea, Charlotte in Louisa.

Njun zakon se je vedno zdel idiličen, a njuna ljubezenska zveza je bila na številnih preizkušnjah. Nekajkrat sta prekinila in se spet pobotala, leta 2007 pa se je na veliko šušljalo, da je njuna takratna prekinitev posledica Williamove nezvestobe. No, čez čas sta se pobotala, govorice so potihnile, onadva pa sta si ustvarila skupno življenjsko pot.

Priporočamo