Adam Levine končno pokazal svojo hčerkico

Adam Levine končno pokazal svojo hčerkico (foto: profimedia) profimedia
Vir: Lady
9. 3. 2017

Glasbenik Adam Levine se bo letošnjega februarja zagotovo še dolgo spominjal. V prvih dneh tega meseca je namreč postal ponosen lastnik zvezde na pločniku slavnih v Hollywoodu.

Dogodek, na katerem so mu to podelili, je bil še toliko bolj poseben zato, ker mu je na njem poleg žene Behati Prinsloo delala družbo tudi petmesečna hčerkica Dusty Rose.

Čeprav par deklice pred mediji nikoli ni skrival, sta se na javnem dogodku tokrat z njo pojavila prvič in tudi zaradi tega vzbudila veliko pozornosti. Malčica, ki je na svet privekala konec septembra, se je izkazala za zelo mirnega in zadovoljnega otroka, saj je dogajanje ves čas mirno opazovala iz varnega naročja svoje mamice. Zmotili je niso niti radovedni pogledi in tudi ne kamere, ki so se usmerile v družinico ob skupnem fotografiranju. So pa vsi, ki so deklico videli, začeli ugibati, komu je bolj podobna – očku ali morda mamici?

No, nam se zdi, da je idealna mešanica obeh. Ali bo tako kot očka nekega dne glasbenica ali raje model in manekenka kot mamica, bomo še videli.