Pevka Adele KONČNO odkrito o svojem izbrancu: Iskreno o tem, kaj ji je pri njem všeč

Takole je Adele pozirala za britansko izdajo revije Vogue. (foto: Foto: Profimedia Profimedia) Foto: Profimedia Profimedia
Vir: Story
25. 12. 2021

Pevka Adele (33) je ponovno zaljubljena. Njen izbranec je agent NBA-košarkarja LeBrona Jamesa.

Preden je letos potrdila njuno zvezo, sta se že nekaj mesecev prej videvala. Pred kratkim je bila gostja Oprah Winfrey in je povedala marsikaj iz svojega zasebnega življenja. Tudi to, kdaj je spoznala sedanjega Partnerja Richa Paula (39).

Paul James

"Ljubezen zame ni več igra, odkar sem spoznala Richa. Ne razmišljam več o tem, da me bo moški prizadel in da bom zato raje sama prva prizadela njega." Adele pravi, da zdaj v ljubezni išče umirjenost in stabilnost. Richa Paula je Adele spoznala na neki rojstnodnevni zabavi, po tem pa ga dolgo ni videla.

"Ponovno sva se srečala nekaj let pozneje. Šla sva na večerjo, za katero je rekel, da je poslovni sestanek, a to sploh ni bil. Takrat sva se prvič družila povsem sama, brez prijateljev. To je bil povsem naraven način, da se spoznava v resničnem življenju," pravi Adele in dodaja, da ji je bil Rich všeč, ker je bil tako zelo smešen in pameten.

"Tako fascinantno ga je opazovati, kako vse dela s tako lahkotnostjo …" Riche je ameriški športni agent, ki je ustanovil Klutch Sports Group, ki zastopa zvezdnike, kot je LeBron James (36), in še nekatere igralce NLF. Sicer pa se je Adele letos tudi uradno ločila od bivšega soproga Simona Koneckega (46), s katerim ima 8-letnega sina Angela.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Nova Story že v prodaji

Story