Adele služi milijone, a njen oče dela kot kurir

Adele služi milijone, a njen oče dela kot kurir (foto: profimedia) profimedia
1. 4. 2019

Mark Evans, oče priljubljene pevke Adele, si najbolj želi zgladiti odnose s svojo hčerko, ki je postala ena od najbogatejših oseb v svetu zabavljaštva, a zdi se, da to ne bo tako preprosto.

30-letna Adele je bila konec lanskega leta tretjič razglašena za najbogatejšo mlado angleško zvezdnico. A kljub temu, da je zaslužila milijone, njen oče še vedno dela za kurirsko službo kot dostavljalec.

55-letni Mark Evans je hčerko Adele zapustil že v otroštvu, tako da ne govorita že vrsto let. Mark naj bi se vdal alkoholu, najbolj pa si želi zgladiti odnos s hčerko. Pred časom je za medije dejal, da je imela njegova hčerka težave s strahom pred zapuščanjem in da je to hromilo njun odnos. Iz virov, ki so mu blizu, se je izvedelo, da bi predvsem rad nadoknadil zamujeno in bil oče ter dedek. Očitno pa to ne bo šlo po njegovih željah in pričakovanjih. 

Javnost je ugibala, da si bo Adele vzela premor in se posvetila svoji družini, možu Simonu in sinu Angelu Adkisu, a se je vrnila v studio ter s svetovno turnejo zaslužila milijone.

Priporočamo