Adil Rami: Francoski reprezentant nor na seks bombo

Adil Rami: Francoski reprezentant nor na seks bombo (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
4. 8. 2018

Pamela Anderson zna vedno opozoriti nase. Tudi med svetovnim nogometnim prvenstvom je bila v središču pozornosti, saj je navijala za svojega fanta, francoskega reprezentanta Adila Ramija.

Igralka in seks bomba Pamela Anderson (51 let) se je v francoskega nogometnega igralca Adila Ramija (32 let) zaljubila lani na filmskem festivalu v Cannesu. Od takrat sta nerazdružljiva, šlo je celo tako daleč, da se je zaradi svojega mladega ljubimca Pamela preselila v Francijo, bolj natančno v Marseille, kjer Rami igra za tamkajšnji klub Olimpyque.

Nogometaš je bil prej v zvezi z manekenko Sidone Biemont (35 let), s katero ima dvojčka. Pamela in Rami sta noro zaljubljena, zato ni čudno, da ga je spremljala tudi na svetovnem nogometnem prvenstvu v Rusiji in ga spodbujala s tribun. Sicer se ni pojavila na tribunah med finalno tekmo med Francijo in Hrvaško, je pa pred tekmo odšla na razvajanje v Asia Beauty Spa v hotelu Radisson Slavyanskava. Na koncu se je seveda fotografirala s svojim dragim in z zmagovalnim pokalom v rokah. Je pa bila zelo opazna med tekmo med Francijo in Belgija, ko je na tribuni blestela v črni obleki.

Pamela sicer nerada veliko govori o svoji novi ljubezni, je pa pred kratkim spregovorila za ameriški The Sun in povedala, da je njuno seksualno življenje fantastično. "Ljubim ga in všeč mi je, da rad poskušava nove stvari," je razkrila Pamela, ki tudi pravi, da izpolni marsikatero njegovo seksualno fantazijo. "Sicer nerada govorim o zasebnem življenju, ko pa že kaj povem, nimam zavor, taka pač sem," opravičuje svojo iskrenost igralka. Tako pove odkrito tudi to, da se za svojega dragega velikokrat obleče v poredno in zapeljivo služkinjo. Pamela je veganka in pravi, da je to postala zaradi seksa. "Vegani boljše seksajo, ker ne jedo mesa. In sama sem poredna veganka takoj, ko vidim rogljiček, saj ga pojem v sekundi. Sem pač v Franciji."

Iz zakona z rokerjem Tommyjem Leejem ima dva sinova, Dylana (20 let) in Brandona (21 let), ki živita v Ameriki. Z njima je vseskozi v stiku in pravi, da se sinova tudi dobro razumeta z njenim novim izbrancem.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Priporočamo