Adriana in Gisele: Brazilski lepotici bosta zibali

Vir: Nova
1. 6. 2009

Srbski košarkar Marko Jarić in njegova žena, brazilska lepotica Adriana Lima, bosta kmalu postala starša dečka, je razkril Jarićev oče Srećko.

Marko naj bi o Adrianini nosečnosti sicer spregovoril na poroki prijatelja in košarkarskega kolega Darka Miličića, kamor je prišel v spremstvu soproge, ki »se ji je pod diskretno črno obleko jasno videl zaobljen trebušček«, so poročali očividci.

Po pisanju tabloida Alo! je Jarić, ki v Ligi NBA igra za moštvo Grizlijev iz Memphisa, povedal, da sta z Adriano srečna, da sta med povabljenci in se z vsem srcem veselita sreče mladoporočencev. Najbolj pa je nad novico, da bo postal dedek, vesel Markov oče Srečko Jarić, nekdanji jugoslovanski reprezentant v košarki.

Tudi Gisele in Tom

Tudi najlepša med najlepšimi Gisele Bündchen in njen mož Tom Brady se veselita prvega malčka. Tiskovni predstavnik slavnega para sicer ne daje izjav, časopisi pa pišejo, da naj bi Gisela rodila jeseni. V nasprotju z Adriano Lima, za katero se že ve, da bo rodila fantka, se za Gisele še ne ve. Tokrat naj bi šlo za pravo ljubezen, saj naj bi Tom takoj po tem, ko je spoznal Gisele, zapustil igralko Bridget Moynahan.

Priporočamo