Adriana Lima povsem gola, da bi rešila goreči amazonski gozd

Adriana Lima povsem gola, da bi rešila goreči amazonski gozd (foto: Profimedia) Profimedia
29. 8. 2019

Brazilska manekenka Adriana Lima se na vse kriplje trudi, da bi uspela zaustaviti požar v amazonskem gozdu, ki že nekaj časa vztrajno gori in izgineva.

Brazilska manekenka Adriana Lima je znana kot velika ljubiteljica narave in tudi zdaj, ko gre za amazonski gozd ni nič drugače. Pljuča sveta gorijo že nekaj tednov, a se zdi, da se politična smetana ne zmeni kaj dosti za ta problem, zato pa so toliko bolj dejavni številni slavni in med njimi je tudi Adriana Lima.

Na svojem Instagram profilu je tako objavila dve razgaljeni fotografiji iz knjige Angels Limited Edition, ki se bo prodajala na umetniškem sejmu v Braziliji, ves izkupiček od prodaje pa bo namenjen reševanju amazonskega gozda.

38 letna lepotica pa je priznala, da bo tudi sama donirala denar, saj se zaveda, da je situacija v amazonskem gozdu izjemno resna. Obenem se je zahvalila tudi svojemu prijatelju in fotografu Russellu Jamesu, ki ji je predlagal, da bi naredila omenjene fotografije.

Vsekakor požrtvovalna gesta in le upamo lahko, da bo manekenka uspela zbrati dovolj denarja, da bi lahko vsaj delno pomagala pri reševanju gozda.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨ From now until closing 100% donation for every ‘Angels Limited Edition’ book sold at the #SãoPauloArt Fair in Brazil directly to the Ealliance.org/amazonfund (and I am personally donating anyway regardless of sales because it’s just to important). Visit @gwsgallery @gabrielwickbold for fair details in São Paulo or online. If you may be able to assist anyway with a donation to the Fire Fund visit @leonardodicaprio stories and slide up for details or see slider in this post. We also extend this offer though our own site however it may be on backorder. We will honor the match regardless.✨ This idea comes from my friend and dear photographer/pictures by @russelljames ✨ ..... FEEL FREE TO REPOST ♥️

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Priporočamo