Adriana Lima: Rada bi bila Bondovo dekle

Slavno manekenko je glamurozna podelitev oskarjev tako očarala, da si je zaželela, da bi se je prihodnje leto udeležila kot igralka.  (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Lea
12. 3. 2013

"Podelitev oskarjev je nekaj, česar se želim že prihodnje leto udeležiti. In to v družbi svojega najljubšega režiserja Anga Leeja,'' je izjavila brazilska manekenka, ki pa ji bo, če se njen načrt uresniči, na rdeči preprogi družbo seveda delal tudi njen soprog, srbski košarkar Marko Jarić.

Čeprav je bila med podelitvijo prestižnih zlatih kipcev zaposlena z revijami na milanskem tednu mode, je po svečani podelitvi svoje vtise opisala na Twitterju. "Želim biti Bondovo dekle," je zapisala lepotica, ki je bila navdušena nad oskarjevskim glamurjem. Med gledanjem podelitve pa si je zaželela biti del tega glamurja, in to kot igralka. Adriana je v svetu lepotic in manekenk seveda zelo znana, in ker so takšne punce v filmskem svetu največkrat lahko samo Bondova dekleta, ima ta slavna Brazilka kar veliko možnosti, da bo nekoč res delala družbo najslavnejšemu tajnemu agentu 007.

Priporočamo