Veljala je za eno najlepših žensk na svetu, njen obraz pa je zdaj povsem drugačen in deležna je hudih kritik

11. 5. 2024
Deli
Adriana Lima na premieri filma (foto: Profimedia)
Profimedia

Številni se sprašujejo, kaj je naredila s svojim obrazom ...

Odkar je rodila tretjega otroka, 42-letna manekenka Adriana Lima še naprej šokira javnost. V Los Angelesu se je pred časom udeležila premiere filma The  Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes. Takoj, ko so jo fotoreporterji zagledali in jo fotografirali, so se pojavile kritike na račun njenega videza.

Njen obraz je videti napihnjen. Ima nekoliko poševne oči, preveč privzdignjene obrvi ... Nekateri uporabniki družbenih omrežij so se takoj lotili komentiranja njenega videza- Nekateri so menili, da je njen obraz bolj okrogel zaradi nekaj odvečnih kilogramčkov, a je obveljalo mnenje, da je verjetno šla na estetski poseg.

Profimedia

Njene oči naj bi bile videti poševno zaradi posega, ki se imenuje "foxy eyes", številni pa tudi menijo, da je očitno pretiravala z uporabo botoksa in s filerji. "Kaj si naredila s svojim obrazom? Videti je povsem drugače," se je glasil eden od komentarjev.

Nekdo drug je zapisal: "Upam, da so to filerji in da bo vse sčasoma izginilo. Tretji je menil: "Nisi ista, postala si prava pošast." No, to so res neprijazne besede, ki več povedo o tistih, ki komentirajo, kot o tistemu, ki mu je komentar namenjen, kajne?

Od leta 2018 Adriana ni več Victoriin angelček, saj se je umaknila z modnih pist, da bi se posvetila svoji družini oziroma otrokom. Letos se je pridružila manekenkam Gisele Bündchen, Naomi Campbell in Candice Swanepoel, tako da je med damami, ki so zaščitni obraz parfuma Victoria's Secret.

Sicer pa je Adriana lani rodila sina Cyana, ima ga s filmskim producentom Andreom Lemmersom. Od takrat jo pogosto kritizirajo zaradi viška kilogramov. Poleg najmlajšega sina ima še dve hčerki, 13-letno Valentino in 10-letno Sienno.

Obe je dobila v zakonu s srbskim košarkarjem Markom Jarićem. Par se je spoznal na zabavi v Los Angelesu leta 2006, zaročila pa sta se dve leti pozneje, na 27. rojstni dan Adriane Lime. Poročila sta se leta 2009, prav na Valentinovo, uradno pa sta se razšla leta 2016.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk