Ajej, Jennifer Lopez so si takole grdo privoščili, kritiki so jo spraševali: "Ali imaš doma ogledalo?"

Ajej, Jennifer Lopez so si takole grdo privoščili, kritiki so jo spraševali: "Ali imaš doma ogledalo?" (foto: Profimedia) Profimedia
25. 6. 2021

Velja za pravo ikono stila in za eno najlepših žensk.

Čeprav šteje 51 let, Jennifer Lopez dokazuje, da je mogoče s skrbjo zase in redno telovadbo še dolgo časa ohraniti mladosten videz. Vedno znova navduši s svojimi outfiti, in paparaci so ji nenehno za petami, saj oboževalce zanima čisto vse o njej.

A tokrat ni požela pohval zaradi svojega videza, temveč pravi napad dežurnih kritikov, ki niso nič kaj navdušeni nad njo. Saj veste: vedno se bodo našli ljudje, ki bodo iskali dlako v jajcu. Tokrat so si jo zaradi njenega stajlinga na družbenih omrežjih dodobra privoščili. Spraševali so jo namreč, ali ima doma sploh ogledalo.

In za kaj gre? Za nekolikanj neposečeno izbiro obuvala. Sicer vedno urejena Jennifer se je s sinom Maxom odpravila po opravkih in za to priložnost je izbrala beli top in dolgo jeans krilo, kot nalašč za poletne temperature. A kaj, ko so pod krilom kukali kavbojski škornji ...

Jennifer Lopez

V vsakem primeru smo prepričani, da se lepa pevka in igralka s tovrstnim kritiziranjem ne ukvarja preveč in mirno živi svoje življenje, v katerega se je pred kratkim spet "vrinil" njen nekdanji fant Ben Affleck.

Priporočamo