Ajej, princ Charles je res malce štorast, s to potezo je poskrbel za zabavo vseh okrog sebe

Ajej, princ Charles je res malce štorast, s to potezo je poskrbel za zabavo vseh okrog sebe (foto: Profimedia) Profimedia
11. 6. 2021

Pred kratkim je petič postal dedek, kar ga je razveselilo, a časa za praznovanje ni bilo, saj je moral opraviti svoje kraljeve dolžnosti.

Princ Charles je tako obiskal tovarno avtomobilov Mini v Oxfordu, kjer je imel govor o električnih avtomobilih. A med resnim govorom so se vsi okrog njega zagotovo potihoma hahljali, saj se mu je zgodila nerodnost z obrazno masko.

Princ Charles

72-letni princ je v trenutku, ko bi moral začeti govoriti, skušal sneti masko za obraz, ki pa se mu je nesrečno zataknila na očeh in mu za nekaj trenutkov zakrila pogled. Prizor so ovekovečili prisotni fotografi, pregovorno vljudnim Angležem pa je uspelo zadržati glasen smeh.

Nekaj sekund se je boril z masko in končno mu jo je uspelo sneti. Tokrat pa se mu to ni zgodilo prvič - konec minulega meseca je nasmejal oboževalce kraljeve družine, ko je hotel spiti pivo v pubu, ki nosi njegovo ime. No, zagotovo to kaže na eno dejstvo: tudi plemstvo je krvavo pod kožo, tako kot vsi mi, in nerodnosti se res lahko zgodijo vsakomur.

Priporočamo