Alanis Morissette tretjič postala mamica in sinčku dala nevsakdanje ime

Pevka Alanis Morissette (44 let) je leta 2010 prvič postala mamica. S soprogom, raperjem Mariom Souleyjem, imata sina Treadwaya. Zdaj sta v veselem pričakovanju drugega otroka. Za po­porodno depresijo je trpela kar leto dni. “Nisem si mislila, da me bo kdaj doletela ta depresija. Najbolj pa sem bila presenečena nad fizično bolečino. Ni mi bilo jasno, da lahko zaradi nje trpijo hrbet, glava, prsni koš …” (foto: Profimedia Profimedia, Splash - Aktivní) Profimedia Profimedia, Splash - Aktivní
13. 8. 2019

Pevka Alanis Morissette je rodila zdravega dečka in ga poimenovala Winter Mercy Morissette-Treadway.

"Tukaj je," je napisala na Instagramu in objavila črno-belo sliko novorojenčka. Sicer je Alanis že devet let poročena, mali Winter pa je njun tretji otrok, saj že imata sina Evera Imreja in hčerko Onyx Solace.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

he’s here. ✨🙌🏻🙏🏻❤️ Winter Mercy Morissette-Treadway. #8/8/19 #mywholelifeidreamedoflovingyouthree #😭❤

A post shared by Alanis Morissette (@alanis) on

Družinica se je zelo veselila prihodu dojenčka, še posebej, ker je za njimi težko obdobje. Kot je Alanis razkrila v intervjuju, je mislila, da se njene sanje o veliki družini nikoli ne bodo uresničile. "Od nekdaj sem si želela tri otroke, a po težkem boju in nekaj splavih sem začela razmišljati, da to ni mogoče," je dejala.

Alanis je odkrito govorila tudi o poporodni depresiji, s katero se je borila po rojstvu prvega otroka. Takrat je pomoč poiskala šele po letu dni, a zdaj pravi, da bi jo poiskala takoj, ko bi opazila prve simptome.