Alec Baldwin bo v 62. letu šestič postal očka!

19. 9. 2019

Ameriški igralec Alec Baldwin je veselo novico objavil na Instagramu - njegov šesti otrok je na poti.

To bo sicer peti otrok s sedanjo njegovo soprogo, 34-letno igralko Hilario. Igralec, ki šteje več kot šest desetletij, je zelo srečen. Njegova soproga je namreč pomladi imela spontani splav, a zdaj se zdi, da je vse v redu.

Hilaria je na svojem Instagram profilu objavila video ultrazvoka otrokovega srca. "Še vedno je zgodaj, a izvedela sva, da se v meni skriva majhna oseba. Zaradi zvoka njenega močnega srca sem zelo srečna. Hotela sva deliti to novico, saj sva zelo vesela in nočeva skrivati resnice," je med drugim zapisala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It is still very early...but we have learned that there is a little person inside of me 💛. The sound of this strong heart makes me so happy—especially because of the loss we experienced in the spring. We want to share this news as we are excited and don’t want to hide the pregnancy. These first few months are tough with exhaustion and nausea...and I don’t want to have to pretend that I feel ok. My one request is that the media not send paparazzi to follow me or buy independent paparazzi photos, hence encouraging them. I want to remain peaceful during this very early time in my pregnancy and getting chased around by cameras is not in the doctor’s orders 💛

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Medije je zaprosila, naj za njo ne pošiljajo paparacov, ki bi ji sledili, saj noče nobenega vznemirjanja v tako zgodnji nosečnosti.

Priporočamo