Alec Baldwin daje Bieberju nasvete za dober zakon

Alec Baldwin daje Bieberju nasvete za dober zakon (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
24. 9. 2018

Nečakinja igralca Aleca Baldwina se je poleti zaročila s pevcem Justinom Bieberjem. Stric pa čuti potrebo, da daje mladima zaljubljencema nasvete za uspešen zakon ...

Kanadski pevec Justin Bieber in ameriška manekenka Hailey Baldwin sta se zaročila v enem izmed letovišč na Bahamih. Zgodilo naj bi se v restavraciji letovišča, kjer so gostje plesali salso. Pristopili so Bieberjevi varnostniki in prosili, da vsi pospravijo mobitele, ker se bo zgodilo nekaj posebnega. Hailey je hčerka Stephena Baldwina (52). Njen stric Alec, ki slovi kot velik zapeljivec, pa je mladima zaljubljencema takoj natrosil nekaj modrosti o tem, kako ohraniti dober zakon. "Ljudje, ki se poročijo mladi, morajo čim več časa preživeti skupaj. To pa je dvema, ki imata vsak svojo kariero, kar težko," pravi igralec, ki je drugič poročen s fitnes strokovnjakinjo Hilario, s katero ima štiri otroke: Carmen Gabrielo (4), sinova Rafaela Thomasa (2) in Leonarda Angela (1) ter štirimesečnega sina Romea Alejandra Davida.

Poročila sta se leta 2011, igralec pa je bil prej poročen s Kim Basinger (64), s katero ima hčerko Ireland (22). Alec še posebej poudarja, da je tokrat na prvo mesto postavil družino, kariero pa šele na drugo. "S soprogo Hilario sva v štirih letih in pol dobila štiri otroke. Zdaj je moje delo družina. Ko sem dobil nekaj ponudb za snemanje filmov, zaradi česar bi se moral za nekaj časa preseliti in zapustiti New York, sem jih enostavno zavrnil. Zlasti ker družina ne bi mogla biti z menoj. Upam, da Justin in Hilaria to razumeta. Če želite uspešen zakon, morate enostavno biti skupaj," je prepričan igralec, ki ima poleg Stephena še dva brata, ki sta tudi igralca, Williama (55) in Daniela (57).

A Justin je prepričan, da je po Seleni Gomez (26) končno našel pravo ljubezen, kar ji je tudi napisal. "Ti si prava ljubezen mojega življenja in želim ga preživeti le s teboj. Zaradi tebe sem boljša oseba in ne morem se načuditi, kako ima vse v življenju kar na lepem smisel. Veselim se, da bosta moja mlajša brat in sestra bila priči enemu stabilnemu zakonu. Očitno je imel Bog prste vmes, da nama je dal to priložnost. Zaročila sva se sedmega dne, sedmega meseca in številka sedem je številka duhovne popolnosti. Kako se bova šele ljubila, ko bova stara 70 let ..." Zelo močne besede mladega fanta in upamo, da se mu bodo želje in hotenja uresničila.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia