Alec Baldwin že na prostosti - prijeli so ga zaradi pretepa!

Alec Baldwin (foto: Profimedia) Profimedia
3. 11. 2018

Alec Baldwin, 60-letni hollywoodski igralec, je končal na policijski postaji po tem, ko se je stepel v West Villageu v New Yorku. Po dveh urah so ga izpustili.

Do fizičnega obračuna naj bi prišlo zaradi parkirnega mesta. Baldwin naj bi po poročanju tujih medijev čisto izgubil živce in pretepel 49-letnega moškega. Policisti so ga odpeljali na postajo, kjer je preživel dve uri. Sporočili so, da ga bodo obtožili za napad in grožnje.

Zgodilo pa naj bi se takole: Baldwin je čakal na prosto parkirno mesto, ki mu ga je drugi voznik zasedel pred nosom. Igralec je izstopil iz avtomobila in drugega voznika močno udaril po levi strani obraza. Moški je zaprosil za zdravniško pomoč, zato so ga prepeljali v bolnišnico.

"Tega sicer sploh ne bi komentiral, a ta zgodba je čisto lažna. Nikogar nisem udaril na parkirišču," se je zagovarjal Baldwin. Dodal je še, da je lažno obtoževanje znanih ljudi postalo priljubljeno početje.

Sicer pa Baldwin tokrat ni prvič prišel v navzkriž z zakonom. Najprej je leta 1996 pretepel fotografa, leta 2007 je žalil hčerko, leta 2013 je spet pretepel fotografa, ki je slikal njega in njegovo ženo, leta 2014 pa je dobil kazen zaradi vožnje v nasprotni smeri.

Zvezdnik ali ne - očitno je gospod pravi vročekrvnež.

Priporočamo