Aleksandar Jović (The Biggest Loser Slovenija) tudi po koncu šova ohranja vitko postavo

Aleksandar Jović (The Biggest Loser Slovenija) tudi po koncu šova ohranja vitko postavo (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
17. 5. 2018

Aleksandar Jović je v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija shujšal 67,7 klograma in je v finalni oddaji tehtal le še 99,9 kilogramov. Kako pa je Aleksandar videti danes?

Aleksandar je v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija prišel vse do finalne oddaje, kjer je upal, da mu bo uspelo premagati Bojana Papeža, a se to na koncu ni zgodilo.

Ne glede na vse, je Aleksandar v šovu dobil veliko osebno bitko, ko je stopil neverjetnih 67,6 kilograma. Zdaj je od konca šova minilo že nekaj mesecev, nekdanji tekmovalci šova pa so se v tem času srečali že s številnimi skušnjavami, ki jih seveda čakajo na vsakem ovinku.

A kljub vsem skušnjavam je Aleksandar uspel nadaljevati z zdravimi navadami in se tudi po koncu šova lahko pohvali z vitko postavo. "Nov dan, nova preobrazba. Še ena čustvena zgodba, še 70 kg izgubljenih kilogramov. Danes Aleksandar Ćorba Jović teče za žogo precej lažje in hitreje kot je to počel nekaj mesecev nazaj. Pa saj je čisto drug, le poglejte ga! Mi smo res ponosni, da imamo še enega zdravega in aktivnega člana. Bravo Aleks." so zapisali pri SportClubu, kjer še vedno trenirajo številni nekdanji tekmovalci šova.