Alessandra Ambrosio: Vroča lepotička z novimi kopalkami

Alessandra Ambrosio (foto: Profimedia) Profimedia
6. 8. 2014

Brazilka Alessandra Ambrosio, ena najbolj iskanih supermodelov in modna ikona, je po kratkem oddihu na Ibizi letela v Miami, kjer je v sodelovanju s podjetjem Cherokee na največjem in mednarodnem sejmu poletnih oblačil - Miami Swim Show konec julija, prvič predstavila svojo prvo kolekcijo kopalk Ale by Alessandra.

To je bil le en korak naprej po tem, ko je za Planet Blue lansirala ekskluzivno kolekcijo poletnih oblačil pod istoimensko znamko. Odzivi na seksi kolekcijo kopalk so bili izjemno pozitivni in po takšnem uspehu, ki odpira vrata v svetlo prihodnost, se angelska lepotica z novimi modnimi izzivi ne bo ustavila.

Navdušena nad tem, da je v sodelovanju s partnerji oživela njena vizija in želja po seksi kopalkah in srečna nad odzivi je izjavila, da je predstavljena kolekcija prva izmed mnogih in veseli se novih ustvarjalskih podvigov.

Ambrosio

Pravzaprav jih že uresničuje, saj ima Rimowin kovček, ki jo med drugimi spremlja na potovanjih, rezerviran za nove vzorce in materiale. V vsaki državi ali mestu najde nov navdih, vzorec ali material, ki ga poveže s svojo idejo ali le nadgradi obstoječ model.