Ali Kate in William pričakujeta drugega otroka?

Kate in William (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
11. 1. 2014

Ali leto 2014 prinaša še enega dojenčka na britanski dvor? Če verjamemo govoricam, potem naj bi bila namreč vojvodinja Kate ponovno noseča. To pomeni, da pet mesecev po rojstvu prvorojenca pričakuje drugega otroka ...

Po pisanju ameriških časopisov naj bi bilo vse res. Kate je ponovno noseča! In par naj bi si tokrat želel deklico. Zadnji dan prejšnjega leta sta se princ William in vojvodinja Kate udeležila premiere filma Alive v Narodnem muzeju in viri, ki so bili tam, pravijo, da se je ves čas držala za trebušček, ki naj bi bil kar malce zaobljen.

In da bo mera polna, naj bi pri reviji tudi zagotovo vedeli, da je vojvodinja noseča tri mesece. Poleg tega naj bi bil princ William še bolj pozoren do soproge, kot je to sicer. Nenehno je pazil, da ji je udobno, jo spraševal, ali je žejna, in podobno. Vsi so se strinjali, da sta bila zelo ljubka.

O njeni nosečnosti naj bi bili seznanjeni samo najbližji in seveda doktor, ki že tako skrbi za vojvodinjo. Družini, se pravi kraljici Elizabeti II. in drugim, naj bi par veselo novico sporočil med predbožičnim kosilom v Buckinghamski palači 18. decembra. Vsi so se obvezali, da bodo novico zadržali zase.

Že izbirajo imena

Kate naj bi si želela deklico in seveda so špekulacije z imeni v krogu njene družine. Vendar pa naj bi Katina mama Carole Middleton pritiskala na hčerko, da naj bi deklico poimenovali Diana. Kate in William pa naj bi razmišljala tudi o drugih možnostih. Všeč naj bi jima bili imena Elizabeth ali pa Philippa. Če pa bi dobila še enega fanta, naj bi izbirala med imeni Charles, Henry, Philip ali pa Spencer. Seveda so to vse samo špekulacije, na koncu pa je res vprašanje, katero ime bosta izbrala.

Očitno se zdi, da mlada družinica ne računa samo s tem, da se bo povečala, temveč veča tudi svoje domovanje. Trenutno Kate, William in mali George živijo v 20-sobnem stanovanju, ki se nahaja v Kensingtonski palači. Po vsej verjetnosti pa se bodo preselili v Anmer Hill, kjer je stanovanje še večje in se nahaja na posestvu Sandringham v Norfolku.

Priporočamo