Ali se na roki Khloe Kardashian sveti zaročni prstan?

Ali se na roki Khloe Kardashian sveti zaročni prstan? (foto: Profimedia) Profimedia
6. 7. 2018

Vse se zdi, da so prevare že pozabljene in da Khloe Kardashian in Tristan Thompson načrtujeta nov pomemben korak v njunem razmerju.

Resničnostna zvezdnica Khloe Kardashian se je v začetku aprila znašla sredi velikega škandala, ko je na dan prišlo, da jo je njen partner Tristan Thompson varal ves čas nosečnosti. V javnosti so se takrat pojavile številne fotografije, kakor tudi posnetki, visoko noseča Khloe pa je zaradi vsega stresa dobila celo predčasne popadke.

A zdi se, da je tri mesece kasneje škandal že pozabljen in da sta Khloe in Tristan uspela zgladiti vse nesporazume. Zvezdnica je nedavno na svojem Instagramu objavila zanimivo fotografijo, kjer se močno sveti prstan, ki bi bil lahko tudi zaročni prstan in vse se zdi, da bo slavni par že kmalu stopil pred oltar.

Khloe in Tristan sta za dan neodvisnosti v svojem novem domu v Los Angelesu organizirala veliko vrtno zabavo, zdi pa se, da nista slavila le državnega praznika, saj sta imela še en velik razlog za slavje. Zaroko?

Kot poroča Mirror je bil dan neodvisnosti le krinka, pravi razlog vrtne zabave pa naj bi bila prav zaroka. Če je vse res, potem lahko že kmalu pričakujemo novo poroko v družini Kardashianovih.