Ali sta Brad Pitt in Kate Hudson res par?

Večkrat smo že slišali, da je Brad izjemno zabaven, saj nasmeji vse v svoji bližini, tako da po teh merilih ustreza profilu moškega, s katerim bi se Kate lahko ‘zabavala’.
 (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
29. 12. 2016

V Hollywoodu se govori o vroči romanci, ki naj bi jo skuhala Brad Pitt in Kate Hudson. Če je v tem kaj resnice, ni torej nič nenavadnega, če poročajo tudi o tem, da Angelina Jolie nič ne jé in verižno kadi. Pa je v tej zgodbi kaj resnice?

Ločitve so v večini primerov umazane, a vseeno nas je šokiralo, kako daleč je šel zaradi ločitvenega postopka hollywoodski par, ki je leta veljal za ljubljenca medijev in ljudi po vsem svetu. Brada Pitta je zaradi incidenta z enim od njegovih otrok preiskoval celo FBI. Ameriški zvezni preiskovalni urad najbrž dobro ve, kaj Brad Pitt rad počne pod rjuhami, nekateri novinarji pa trdijo, da vedo tudi, s kom naj bi si igralec trenutno delil posteljo. Namigovanja so se začela po tem, ko je Kate Hudson v radijskem intervjuju s Howardom Sternom dejala, da se želi zabavati s kakšnim seksi moškim, ki ima odličen smisel za humor. Stern je nato nedolžno vprašal, ali misli moškega, kot je 'sveže ločeni' Brad Pitt, čemur je Kate pritrdila in dodala, da je Brad res lep. Večkrat smo že slišali, da je Brad izjemno zabaven, saj nasmeji vse v svoji bližini, tako da po teh merilih ustreza profilu moškega, s katerim bi se Kate, ki je leta 2014 prekinila zaroko z Mattom Bellamyjem, lahko 'zabavala'.

Sedemintridesetletna Kate, ki ima za seboj ločitev in je dobila dva otroka z različnima moškima, morda res ni slaba 'kandidatka' za ločenca s šestimi otroki. Morda ne gre za novo ljubezen, ampak zgolj za lahkotno romanco, ki si jo večina sveže ločenih gotovo rada privošči, zato zadevi najbrž ne bomo prišli do dna. Dejstvo ostaja, da velika večina nestrpno pričakuje, katera bo naslednja izbranka trenutno najbolj zaželenega samca na planetu, a Hollywood sta gotovo izučili ekspresna poroka in umazana ločitev Johnnyja Deppa in Amber Heard, zato se ne moremo nadejati, da bi Brad izdal prav veliko iz zasebnega življenja. Eden izmed virov blizu Brada trdi celo, da je bil igralec najbolj srečen, ko je bil v zvezi z Jennifer Aniston, in da mu ta zveza še danes ne da miru.

Sicer pa so mu nenehno za petami preiskovalci in odvetniki, ki jih je najela Angelina Jolie. Znano je, da je Brad že na začetku ločitve podal zahtevek za skupno skrbništvo, medtem ko je Angelina želela otroke zase. Pozneje sta nekdanja zakonca podpisala sporazum, da bodo otroci živeli pri mami in očeta obiskovali občasno. Tako Brad kot Angelina sta se medtem že pojavila v javnosti, Angelina s posebnim video sporočilom, ki je namenjen prizadevanjem za boljši svet, Brad pa je obiskal nekaj rdečih preprog oziroma premier filmov, ki jih je koproduciralo njegovo podjetje.

Napisala Manja Stević
Fotografije Profimedia

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story52/2016

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 52/2016

Story 52/2016, od 22. 12. 2016