Ta pri nas znana igralka po ločitvi shujšala kar 20 kilogramov in takole je videti

29. 3. 2024
Deli
Ta pri nas znana igralka po ločitvi shujšala kar 20 kilogramov in takole je videti (foto: Profimedia)
Profimedia

Hollywoodska igralka Alice Evans je po ločitvi doživela precej težko obdobje, zdaj pa je spet stvari vzela v svoje roke in zelo shujšala.

Nekdanja igralka Alice Evans, 55-letnica, ki ji je življenje razpadlo po ločitvi od nekdanjega moža Ioana Gruffudda, je z eno potezo pokazala, da je pripravljena na nov začetek. Med sprehodom po Los Angelesu je pokazala svoj novi videz, ki je njen prvi korak v novo smer, saj so se ji vse njene težave v nekem trenutku zdele nepremostljive. Pravzaprav je igralka pred kratkim na Instagramu razkrila, da je izgubila kar 20 kilogramov.

Zvezdnica TV serije Vampirski dnevniki in filma 102 Dalmatinca še vedno ne neha z blatenjem svojega nekdanjega moža, valižanskega igralca Ioana Gruffudda, od katerega se je uradno ločila lani, po 16 letih letih zakona. A njuno razmerje se je končalo že veliko prej: v začetku leta 2021 sta oznanila, da se ločujeta, marca istega leta je Ioan Gruffudd vložil zahtevo za ločitev, njuna ločitev pa se je zapisala v anale kot ena najbolj dramatičnih v industriji šovbiznisa.

Profimedia

Alice Evans je odločitev svojega moža, da začne novo življenje z drugo, sprejela zelo težko, še posebej pa jo je zmotilo dejstvo, da se je 50-letni igralec, ki je zaslovel z glavnima vlogama v televizijskih serijah Lažnivec in Harrow, na snemanju v Avstraliji do ušes zaljubil v devetnajst let mlajšo igralko Bianco Wallace. Možev odhod po štirinajstih letih zakona, v katerem sta se jima rodili hčerki Ella in Elsie, jo je zlomil, saj se je Alice Evans po njunem dogovoru popolnoma posvetila družini in otrokom ter opustila igralstvo.

Profimedia

Zato je v novonastalih razmerah Bianco Wallace javno označila za uničevalko družine, proti njej in njenemu bivšemu pa na družbenih omrežjih sprožila ostro kampanjo. Poleg tega je bivšega zalezovala, snemala in mu odrekala srečanja  s hčerama, zato je Alice Evans nazadnje doživela sodno prepoved približevanja Gruffuddu in prepoved komentiranja na profilih družbenih omrežij.

V začetku leta je Gruffudd oznanil zaroko z Bianco Wallace, Alice Evans pa je po letih brezplodnih bitk očitno ugotovila, da se mora posvetiti sebi in narediti nekaj zase in za svoje hčere, ki so vstopile v najbolj občutljivo fazo svojega odraščanja. Z dieto je povsem spremenila svoj način prehranjevanja in izgubila lepo število kilogramov, morda pa je zdaj tudi čas, da bo obrnila novo stran v svojem življenju in bivšega dokončno pustila za seboj.

Preberite še:

 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord