Alicia Keys nov obraz parfumov Givenchy

Alicia Keys (foto: Nino Munoz / CPi Syndication) Nino Munoz / CPi Syndication
12. 5. 2014

Parfums Givenchy navdušeno oznanjajo prihajajoče sodelovanje s svetovno glasbeno ikono in dobitnico nagrad grammy, Alicio Keys.

Alicia Keys, ki ima že 15 prestižnih grammy nagrad, je pevka, producentka in uveljavljena igralka, med najbolj prodajanimi knjižnimi avtorji seznama New York Times Best Sellers, podjetnica in vplivna sila na področju človekoljubja in globalnega boja proti HIVu in AIDSu.

Prodala je že preko 30 milijonov plošč po vsem svetu, prvič pa se je kot glasbenica predstavila leta 2001. Alicia Keys trenutno snema nadaljevanje njenega izjemno uspešnega zadnjega albuma Girl on Fire.

Thierry Maman, predsednik oddelka Parfums Givenchy je ob tem povedal: "Alicia je neverjetna ženska, katere karizmatična osebnost in privlačna lepota sta vedno bili v popolnem sožitju z znamko Givenchy: je plemenita, izstopajoča in nepričakovana. Nadvse se veselimo sodelovanja pri naslednjem dišavnem projektu."

"Givenchy je že vrsto let med najbolj prepoznavnimi luksuznimi modnimi hišami na svetu in obenem med mojimi najljubšimi znamkami," pravi Alicia Keys. "Biti del tega prestiža in elegance je vznemirljiv trenutek. Ponosna sem, da lahko svetu predstavim najnovejši vonj znamke Givenchy."

Novo kampanjo z Alicio Keys bo znamka Givenchy razkrila septembra 2014.