Amal Clooney ima noge, ki jemljejo dih

Amal Clooney ima noge, ki jemljejo dih (foto: Profimedia) Profimedia
30. 7. 2018

Amal Clooney, ki je poročena s hollywoodskim igralcem Georgom Clooneyjem, je pokazala postavo, ki ji jo marsikdo močno zavida.

Amal Clooney se trenutno mudi na jezeru Como, kjer uživa v družbi svojega postavnega moža, Georga Clooneyja, s katerim sta si privoščila večerjo v eni od elitnih restavracij v tem idiličnem italijanskem letovišču. Amal, ki velja za pravo modno ikono, je na večerji s svojim možem še enkrat več dokazala, da je njen modni stil brez napake, številni pa so predvsem opazili njene neskončno dolge noge, ki že leta ostajajo občudovane in veljajo za ene najlepših na svetu.

George je imel nedavno na Sardiniji nesrečo z motociklom, po nesreči pa je nekaj časa šepal in si pri hoji pomagal z berglami. Ob nedavnem obisku jezera Como pa je bilo videti, da je njegovo zdravstveno stanje znova stabilno in da ga poškodbe pri hoji nič več ne ovirajo.

Na večerji sta se slavnemu paru pridružila tudi modna oblikovalka Stella McCartney in Alasdhair Willis. Družba se je očitno odlično zabavala, saj so restavracijo zapustili šele v zgodnjih jutranjih urah.