Amal Clooney je bila osupljivo lepa na zabavi Meghan Markle

Amal Clooney je bila osupljivo lepa na zabavi Meghan Markle (foto: Profimedia) Profimedia
21. 2. 2019

Ameriška zvezdnica Amal Clooney je bila ena tistih srečnic, ki je prišla na pomembno zabavo, ki je bila posvečena prvemu potomcu vojvodinje Meghan Markle.

Vojvodinja Meghan Markle se je zadnje dni mudila v New Yorku, kjer so ji prijatelji pripravili tudi zabavo za njenega prihajajočega potomca. Meghan bo spomladi prvič postala mamica, še pred porodom pa je odšla v New York, da bi se srečala s svojimi številnimi slavnimi prijatelji.

Med njimi je bila tudi Amal Clooney, ki je bila povabljena tudi na poroko na gradu Windsor maja lani. Amal je tako že nekaj časa tesna prijateljica britanske vojvodinje in pogosto se družita tudi v Londonu.

Nič drugače ni bilo niti tokrat, ko je Amal samo zaradi Meghan prišla v New York, da bi se lahko udeležila zabave, ki je bila namenjena noseči Meghan.

Na vhodu v hotel so bile vse oči uprte v lepo Amal, ki je osupnila v rdeči modni kombinaciji in črnem plašču. Slavna odvetnica je s svojo podobo naravnost jemala dih in vse se je zdelo, da je Amal za trenutek newyorške ulice spremenila v modno pisto. Vsekakor je treba priznati, da ima Amal izjemno prefinjen okus, ki ga obožujejo ženske po vsem svetu, modni kritiki pa ji že dolgo časa prikimavajo ne glede na to kaj obleče.