Amal Clooney naj bi bila obsedena z Meghan Markle in dela vse, da bi ostala njena prijateljica

Amal Clooney naj bi bila obsedena z Meghan Markle in dela vse, da bi ostala njena prijateljica (foto: Profimedia) Profimedia
31. 12. 2019

Slavna odvetnica Amal Clooney, ki je poročena s hollywoodskim igralcem Georgom Cloooneyjem, naj bi bila naravnost obsedena z vojvodinjo Meghan Markle.

Amal Clooney je že nekaj časa na seznamu pomembnih gostov, ki so vabljeni na dogodke v kraljevo palačo, pojavila pa se je tudi na poroki vojvodinje Meghan Markle, kjer je imela posebno mesto, tik ob kraljevi družini.

Amal in Meghan sta že nekaj časa tesni prijateljici in neimenovani vir je za Daily Mail razkril, da si večkrat privoščita skrivna kosila, Amal pa vojvodinji rada postreže tudi z materinskimi nasveti, saj je Meghan nedavno prvič okusila čare starševstva.

"Zaradi njenega kraljevega statusa in slave si želi Amal kar največ časa preživeti v družbi Meghan Markle. Skupaj preživita veliko časa, v zadnjem času pa se družita tudi družinsko, saj otroci slavne odvetnice obožujejo malega princa Archieja," je še dodal neimenovi vir za Daily Mail.

No, britanski mediji so se že pred časom razpisali, da naj bi Meghan Markle Clooneyjeve na poroko povabila iz čiste preračunljivosti, saj je računala na to, da jo bo slavni par branil pred medijskimi napadi, ko bo prišlo do njih. Ni se zmotila, saj jo zakonca Clooney v medijih ves čas branita in zagovarjata.

Priporočamo