Amal Clooney očaral drug moški, le kaj bo na to rekel njen mož George Clooney

Amal Clooney očaral drug moški, le kaj bo na to rekel njen mož George Clooney (foto: Profimedia) Profimedia
20. 3. 2019

Slavna odvetnica Amal Clooney je bila nad gesto princa Charlesa zelo očarana.

Odvetnica Amal Clooney in njen soprog hollywoodski igralec George Clooney sta nedavno gostovala v Buckinghamski palači, kamor sta bila povabljena v čast skladu princa Charlesa. Po poročanju spletnega portala Thisisinsider pa je princ Charles eno od nagrad poimenoval po slavni odvetnici, kar ji je vsekakor laskalo.

Sklad princa Charlesa je bil ustanovljen leta 1976 in sicer z namenom, da bi pomagal mladim, ki si želijo postati igralci in se je nato razširil tudi v Avstralijo, Kanado, Indijo, na Barbados in v številne druge države.

Zdaj pa se je princ Charles odločil, da se bo ena od nagrad imenovala po slavni odvetnici Amal Clooney in bo namenjena navdihujočim ženskam starim od 11 do 30 let, ki so vplivne v svoji skupnosti in ki so bile del pomembnih projektov, sprememb in so sodelovale pri pomembnih projektih na vojnih območjih. Prvo nagrado bo leta 2020 podelila sama Amal Clooney, ki ji je izkazana čast še kako godila. "V čast si štejem, da bom lahko izročila nagrado mladim ženskam, ki so vplivne v svojih skupnostih," je vzhičeno dejala Amal. Le kaj si bo o takšnih besedah mislil njen mož George Clooney, bo morda kaj ljubosumen?