Amal Clooney pokazala kavbojke, ki se na velika vrata vračajo v modo, njena eleganca je tudi v njih nesporna!

26. 2. 2024
Deli
George in Amal Clooney na premieri filma (foto: Profimedia)
Profimedia

Tudi ko izbere sproščene kose, so ti na njej videti božansko!

George Clooney ne skriva, kako je ponosen na svojo Amal. Kjerkoli se pojavita, požanjeta veliko pozornosti, saj sta vedno urejena od glave do pete - seveda priložnosti primerno. Na gala dogodkih Amal blesti v slovesnih večernih toaletah, njen George pa je vedno eleganten v izbranih moških oblekah.

Nedavno pa sta pokazala, kako sta videti v prostem času - in njuna modna usklajenost je nesporna. Pred kratkim sta se ustavila na bencinski črpalki v južni Franciji, potovala sta z Mercedes kabrioletom. Medtem sta si malce pretegnila noge, preden sta nadaljevala z vožnjo.

Znana odvetnica za človekove pravice je ob tej priložnosti pokazala, za kakšen model kavbojk se je odločila - gre za jeans hlače, krojene na trapez, ki očitno spet na velika vrata prihajajo v modo. Zraven je nosila usnjeno jakno. Njen George je bil videti zelo sproščen v udobnih kavbojkah, usnjenih škornjih in modri športni jakni. Nosil je še belo kapo.

Profimedia

Oba sta si oči zaščitila s sončnimi očali in se z roko v roki podala na sprehod. Uživala sta v lepem dnevu. Trenutno skupaj s svojima dvojčkoma, Alexandrom in Ello, živita na jugu Francije, v idiličnem kraju ob Azurni obali. Pred tremi leti sta kupila posestvo Domaine du Canadel iz 18. stoletja, ki se nahaja v kraju Brignoles.

Profimedia

Zagotovo bodo modni videz Amal Clooney oponašale številne modne navdušenke, saj velja za damo, ki soustvarja trende, ne pa da jim slepo sledi. To pokaže vsakič, ko se pojavi v javnosti - pa naj gre za dogodke na rdeči preprogi ali za njene proste trenutke.

Sicer pa je na posestvu, na katerem živijo, vse, kar njuna družina potrebuje za zelo udobno preživljanje časa: bazen, teniško igrišče, igrišče za balinanje, nasad oljk in manjše jezero. Posest se nahaja le malce stran od vinske kleti Chaeta Miraval, ki jo je leta 2008 kupil Brad Pitt skupaj s takratno soprogo Angelino Jolie. Ona je svoj delež ob ločitvi že prodala, medtem ko se igralec svojemu (še) ni odpovedal.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord