Amanda Bynes iznakažena zaradi lepotnih operacij

Amanda Bynes (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
26. 6. 2013

Igralka je le še ena v nizu propadlih otroških zvezd, ki s svojimi spodrsljaji pridno stopajo po poti težavne igralke Lindsay Lohan.

Amanda namreč nima težav le z zlorabljanjem raznih opojnih sredstev, ampak je postala odvisna tudi od lepotnih posegov. Na Twitterju je objavila informacijo, da se pripravlja na več plastičnih operacij.

Oboževalcem je pojasnila, da si namerava zmanjšati nos, da se bo lahko začela ukvarjati z glasbo. Doslej je namreč potrdila le operacijo kože med nosom in očmi, glede na fotografije pa se zdi, da je 27-letnica pretiravala tudi z botoksom.

Pred nedavnim so jo aretirali zaradi posedovanja marihuane, prostost pa so ji odvzeli tudi zaradi vožnje pod vplivom alkohola in brez vozniškega dovoljenja.

Igralka Amanda Bynes je občinstvu poznana predvsem iz komedij, v katerih je nastopala že kot najstnica. Že pri rosnih treh letih je pokazala zanimanje za igranje in nastopanje, zato ni čudno, da je že pri sedmih koketirala s kamero in skrbela za glasen smeh tistih, ki so jo spremljali na malih zaslonih.

Več o Amandi izveste v članku Amanda Bynes: Zna biti tudi resna, ki je nastal v času, ko so lepi mladi igralki še napovedovali svetlo prihodnost.

Priporočamo