Amber Heard: Elon Musk jo je zapustil

23. 8. 2017 | Vir: Nova
Deli
Amber Heard: Elon Musk jo je zapustil (foto: Profimedia)
Profimedia

Požiralka moških Amber Heard je ponovno samska. Milijarder Elon Musk, soustanovitelj Tesle in PayPala, jo je po hitrem postopku zapustil ...

Očitno Johnny Depp, nekdanji soprog igralke Amber Heard (31), le ni bil tak zmaj, kakor ga je opisovala. Med ločitvenim postopkom je namreč trdila, da jo je tepel in drugače maltretiral. Kmalu po ločitvi je našla že novo žrtev, in sicer 46-letnega Elona Muska, podjetnika, čigar bogastvo ocenjujejo na okoli 11 milijard dolarjev. Ko je bil pred nekaj meseci še sveže zaljubljen, je očitno res gledal skozi rožnata očala. Ko pa jih je snel, je razočarano ugotovil, da Amber le ni taka, za kakršno se izdaja. Sam pravi, da je velika manipulatorka, in to z vsemi ljudmi, domačimi in tistimi, s katerimi dela, ter da na veliko laže samo, da bi dosegla svoj cilj.

Takoj ko ji je dal košarico, je Elon odpotoval v Ameriko, Amber pa je v Avstraliji, kjer snema film Aquamana. Njeni prijatelji pravijo, da je povsem na tleh in da nenehno joka ter da se komaj skoncentrira na snemanje. Če ji gre verjeti, Amber pravi, da sta z Elonom že delala načrte za prihodnost in da sta želela osnovati družino. Najbolj jo je šokiralo tudi zato, ker je vse skupaj prišlo kot strela z jasnega. Elon ni nikoli dal vedeti, da ni zadovoljen z njuno zvezo. Zdaj, ko sta narazen, pa pravi, da je ne želi nikoli več ne videti ne slišati. Njegov predstavnik za stike z javnostjo pravi, da bogataš ne želi o razpadli zvezi dajati nobenih izjav. Še igralkin oče je pred štirimi meseci dejal, da je njegova hčerka presrečna z novim moškim v življenju in da razmišlja o poroki.

Musku naj bi Amber prvič padla v oči leta 2013, in sicer na snemanju filma Mačeta ubija, v katerem je imel on zgolj gostujočo vlogo samega sebe. Vendar pa z igralko nista imela nobenih skupnih prizorov, niti se nista osebno spoznala. Musk in Amber sta se zaljubila šele lani, kmalu po tem, ko je bilo konec zveze z Johnnyjem Deppom. Igralka pa je dejala, da jo je ta južnoafriški bogataš povsem očaral in da je končno našla pravega moškega zase. Par je bil skupaj skoraj leto dni in res je že kazalo, da bo njuna zveza zdržala, a žal ni. Iz prejšnjega zakona ima Elon pet otrok. Sicer pa je Amber javno priznala, da je biseksualka in da jo privlačijo tudi ženske. Vir blizu nekdanjega para sicer pravi, da se imata Ambet in Musk še vedno rada, a da je on preveč zaposlen. Kakorkoli že, Amber bo očitno kmalu na lovu za naslednjo žrtvijo.

Sandra Bratuša